Programul ultimelor turnee pentru handbaliste Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 104 Vizualizări

Programul ultimelor turnee pentru handbaliste

Turneul final al Campionatului Național de handbal junioare II se va disputa așa cum a fost stabilit inițial, în perioada 5-9 iunie, la Cisnădie, în paralel cu barajul de promovare/salvare pentru Liga Națională. Așadar, cele două turnee rămân programate în aceeași perioadă, în aceeași sală a unui orășel din județul Sibiu. Demersurile de a decala unul dintre turnee sau de a fi mutat în altă localitate au eșuat, astfel încât în trei din cele cinci zile vor avea loc câte șase partide.

Astfel, echipele de la CSM Târgu-Mureș, singurul club cu echipe în ambele turnee, vor fi împreună în trei zile.

Echipa de senioare va avea o primă zi rezervată antrenamentului oficial, marți, 4 iunie, după care, miercuri, de la ora 17.30 va întâlni CSM Slatina, joi, ora 19.30 va juca împotriva celor de la Universitatea Cluj, iar vineri, de la ora 17.30 va încheia turneul cu a doua echipă venită din eșalonul secund, Dacia Mioveni.

Șansa de a fi în Grupa B

La turneul final de la junioare II șansa echipei târgumureșene este aceea că sorții au trimis-o în Grupa B, care va susține meciurile 3 și 4 ale zilei. Jocurile se vor disputa de la orele 9.30, 11.30, 13.30 și 15.30. Astfel, CSM va juca de la ora 13.30 în prima zi și de la 15.30 în zilele de joi și vineri. Ordinea adversarelor este: LPS Brăila, Corona Brașov și Chimia Râmnicu Vâlcea. Echipele din grupa A se vor înfrunta de la orele 9.30 și 11.30, iar acestea sunt CSM Galați, CSM București, Energetic Râmnicu Vâlcea și CSȘ 2 Baia Mare. Primele două clasate în grupe vor susține sâmbătă semifinalele, de la orele 14.00 și 16.00, după jocurile pentru locurile 7-8 și 5-6, iar duminică vor avea loc finalele, de la orele 10.00 și 12.00.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE