Share

Home / Politic / Lavinia Cosma (USR), posibil candidat la Primăria Târgu-Mureş

Lavinia Cosma (USR), posibil candidat la Primăria Târgu-Mureş

Deputatul USR Lavinia Cosma a anunţat vineri, 31 mai, cu ocazia unei conferinţe de presă, că „în viitorul foarte apropiat” se va decide în privinţa obiectivelor politice pe care le va avea în 2020, an în care vor avea loc atât alegeri locale, cât şi parlamentare.

Candidatura la Primărie, în funcţie de „trendul de creştere”

În acest sens, Lavinia Cosma nu a exclus o candidatură pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Mureş.

„Nu am luat o decizie în acest sens, la ce candidez. Sunt mai multe variante, aşa cum vă spuneam există aceste sondaje şi primesc multe telefoane şi multe întrebări. Lumea mă întreabă în fiecare zi, generic vorbind, la ce candidezi? Răspunsul meu este simplu, l-am mai dat public, am participat la emisiuni şi am spus acelaşi lucru. Dacă în perioada viitoare voi avea un trend de creştere, asta înseamnă că pot să mă gândesc să candidez în mai multe contexte, iar decizia aceasta o voi lua, probabil, în viitorul foarte apropiat”, a declarat deputatul USR de Mureş, care a precizat că „viitor apropiat” pot însemna două, trei sau cinci luni, dar nu mai târziu de sfârşitul anului 2019.

Poziţionare în „Top 3” în cel puţin un sondaj de opinie

Totodată, Lavinia Cosma a dezvăluit presei că se află în „Top 3” în cel puţin un sondaj de opinie realizat pentru a testa încrederea populaţiei din Târgu-Mureş vis a vis de mai multe persoane fizice, potenţial candidaţi la funcţia de primar.

„Stau bine, sunt în primii trei, dar nu pe trei”, a spus deputatul USR de Mureş, care a mărturisit apoi că unul sondajele de opinie a fost realizat la cererea unui grup de reprezentanţi ai mediului de afaceri din Târgu-Mureş.

„Am rezultate, rezultate se văd, stau şi bine în sondaje, în sondajele pe care le-am văzut în ultima vreme efectuate pe persoane, nu pe partide. Stau bine în sondaje şi lucrul acesta are legătură cu activitatea mea de doi ani de zile. Muncesc, am proiecte, mă ocup de problemele noastre, ale tuturor, adică fac ce trebuie să fac, nu e o laudă”, a mai afirmat Lavinia Cosma.

Alex TOTH

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

LiveStream la Uzina Foto: muzica lui Addo va ridica starea de spirit a târgumureșenilor

Avimag.net a reînceput Live Stream-urile, dar a schimbat locația și s-a mutat în curtea fostei …

Share
Share