FOTO: Liceul Tehnologic „Ioan Bojor”, la o nouă serie de absolvenți Galerii Foto
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 1426 Vizualizări

FOTO: Liceul Tehnologic „Ioan Bojor”, la o nouă serie de absolvenți

Absolvenții Promoției 2019 a Liceului Tehnologic „Ioan Bojor” din Reghin au trăit emoția momentului de final al anilor de liceu, cu prilejul festivității de absolvire avută loc  vineri, 31 mai.

Alături de profesori, cadre didactice, părinții, rude și prieteni, cei 125 de absolvenți ( 69 ciclul liceal și 56 învățământ profesional) și-au luat rămas bun frumoșilor ani de liceu, respectiv elevii claselor  de liceu XII-a A (Servicii, Tehnologii în activități de comerț), XII-a  D (Resurse naturale și protecția mediului, Tehnician în industria alimentară),  XII- a E (Servicii, Tehnician în gastronomie)  și trei clase de învățământ profesional, XI-a B (Agricultură, Lucrător în agroturism ), XI-a C (Mecanic, Mecanic auto) și XI-a F (Turism și alimentație,  Ospătar (chelner ) vânzător ).

„Voi sunteţi comoara cea mai de preţ”

Absolvenții au primit felicitări și sfaturi pentru viață de la Alexandrina Lupescu, directoarea Liceului Tehnologic Ioan Bojor.

„Au trecut patru ani, respectiv trei ani de când aţi păşit pe portţile liceului nostru, plini de speranţe şi încredere. Am descifrat împreună tainele cunoaşterii, aţi învăţat ce înseamnă dăruirea, consecvenţa, colegialitatea, spriritul de echipă, dar şi munca şi efortul individual. Avem în faţă şase clase de absolvenţi, de tineri adolescenţi frumoşi, puternici şi inteligenţi, pregătiţi să facă faţă provocărilor societăţii de azi şi de mâine. Fiecare oră petrecută cu dascăşii voştri a însemnat un pas spre înţelepciune, spre devenirea şi desăvârşirea  voastră profesională. Meritul pentru rezultatele bune obţinute în anii de liceu şi şcoala profesională este al vostru dragi absolvenţi, a celor 36 de profesori din liceul nostru care s-au străduit să vă modeleze sufletele şi gândirea, al părinţilor voştri prezenţi în număr mare la acest moment de sărbătoare, pentru care voi sunteţi comoara cea mai de preţ. Vă mulţumim din suflet şi vă felicităm dragi părinţi pentru eforturtile depuse de dumneavoastră în educarea elevilor noştri, pentru parteneriatul pozitiv  şi eficient alături de noi, de conducerea şi profesorii liceului, de ceilalţi factori educaţionali”, s-a adresat absolvenților directoarea Alexandrina Lupescu.

„Cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al Maicii Domnului veţi realiza multe lucruri frumoase în viaţă”

Binecuvântrea momentului festiv al absolvirii a fost adus de părintele Vasile Chiorean, Parohia Sfântul Noicolae din Reghin, situată în imediata apropiere a Liceului „Ioan Bojor”.

„Este un moment de mare bucurie pentru noi toţi, dar este şi un moment de puţină întristare pentru cei care pleacă din acest liceu.  Plecaţi cu multe amintiri frumoase, şi fiecare dintre noi, cei care avem o anumită vârstă, ne gândim cu multă bucurie la aceste momente pe care fiecare dintre noi le-am trăit în liceu. Este perioada cea mai frumoasă din viaţa omului, perioada adolescenţei, în care vă formaţi personalitatea. Cu ajutorul bunului Dunmnezeu, sper ca fiecare dintre voi v-aţi format o personalitate  frumoasă, puternică. Ţara, biserica, noi cu toţii avem nevoie de oameni buni, pregătiţi, credincioşi şi morali. Să mulţumiţi bunului Dumnezeu pentru toate binefacerile care le-aţi primit în aceşti ani de liceu, şi să vă rugaţi de acum bunului Dumnezeu mai intens, pentru că vă aşteaptă examenele. Vă urez din toată inima mea multă baftă, mult succes la examene, mult succes în viaţă. Cum spunea cineva, totdeauna lucrul tău, să-l începi cu Dumnezeu, unde El cu harul său, nici un lucru nu e greu. Cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al Maicii Domnului veţi realiza multe lucruri frumoase în viaţă. Succes elevilor, succes profesorilor şi multă sănătate tuturor. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi. Amin”, le-a vorbit absolvenților  părintele Vasile Chiorean.

În fruntea Promoției 2019 a Liceului Tehnologic „Ioan Bojor” se află eleva Mihaela Veronica Moldovan din clasa XII-a D, nimeni alta decât nepoata rapsodului popular Rafila Moldovan din Idicel Pădure, prezentă alături de întreaga familie la momentul absolvirii găzduit de Liceul „Ioan Bojor”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE