Home / Stiri regionale / Autocar cu 50 de persoane răsturnat pe DN73

Autocar cu 50 de persoane răsturnat pe DN73

Distribuie

Un autocar cu aproximativ 30 de copii şi 20 de adulţi s-a răsturnat duminică dimineaţa, pe DN 73, pe sensul de coborâre de la Pârâul Rece spre Râşnov, niciunul dintre pasageri nefiind rănit grav, au informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi cel de Poliţie Judeţean Braşov.
Potrivit pompierilor, s-a pus în aplicare Planul roşu de intervenţie la nivelul judeţului Braşov, la faţa locului deplasându-se şapte echipaje SMURD, patru ale Ambulanţei, un echipaj de descarcerare grea, trei echipaje cu apă şi spumă, dintre care două cu modul de descarcerare. Iniţial s-au trimis şi elicopterul SMURD şi ATPV Covasna, dar au fost întoarse din drum deoarece nu se mai impunea deplasarea acestora la faţa locului.
Din primele informaţii, conform pompierilor, toţi pasagerii – 29 de copii şi 25 de adulţi – au ieşit singuri din autocar, fiind conştienţi. Toate persoanele au fost evaluate medical la faţa locului, a precizat sursa citată.
Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, autocarul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-o curbă. Conform poliţiştilor, în autocar s-ar fi aflat 30 de copii şi 20 de adulţi.
Toţi copiii, având cuprinse între 6 şi 14 ani, au reuşit să iasă din autocar, suferind contuzii uşoare 3-4 persoane, conform sursei citate.
Traficul în zonă a fost blocat în totalitate până la efectuarea cercetărilor la faţa locului şi repunerea autovehiculului pe roţi.
Conform ISU Braşov, o singură persoană a fost transportată la spital, o femeie de 30 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral şi unul la gleznă, ea fiind conştientă la momentul preluării de către echipele medicale.
Potrivit ultimelor informaţii, în autocar, care venea din judeţul Dâmboviţa, se aflau, în total, 32 de copii şi 26 de adulţi.

(www.agerpres.ro)

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Tânără de 20 de ani răpită din fața casei

Distribuie Poliţiştii o caută pe o fată de 20 de ani care ar fi fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.