Mai multe centre DGASPC, reorganizate de Consiliul Judeţean Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 931 Vizualizări

Mai multe centre DGASPC, reorganizate de Consiliul Judeţean Mureş

Consilierii judeţi au aprobat joi, 30 mai, într-o şedinţă ordinară de lucru, reorganizarea mai multor centre aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţia Copilului Mureş.

Pe lista centrelor reorganizate se află:

– Centrul de Îngrijire și Asistență Sighișoara, prin menținerea tipului de servicii sociale, ca centru cu personalitate juridică, având o capacitate de 43 de locuri.

– Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Reghin în Centrul de Abilitare și Reabilitare Reghin, având personalitate juridică, cu o capacitate de 50 de locuri.

– Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Ceuașu de Câmpie nr. 43 în Centrul de Abilitare și Reabilitare Ceuaşu de Cîmpie nr. 43, fără personalitate juridică, cu o capacitate de 9 locuri.

– Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Ceuașu de Câmpie nr. 215 în Centrul de Abilitare și Reabilitare Ceuaşu de Câmpie nr. 215, fără personalitate juridică, cu o capacitate de 10 locuri.

– Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Ceuaşu de Câmpie nr. 185 în Centrul de Abilitare și Reabilitare Ceuaşu de Câmpie nr. 185, fără personalitate juridică, cu o capacitate de 10 locuri.

– Centrele de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Ceuaşu de Câmpie în structură administrativă cu denumirea de Unitatea de Management Ceuaşu de Câmpie, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Consiliului Județean Mureș și în structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, având în componenţa sa Centrul de Abilitare și Reabilitare Ceuașu de Câmpie nr. 43, Centrul de Abilitare și Reabilitare Ceuașu de Câmpie nr. 185 şi Centrul de Abilitare și Reabilitare Ceuașu de Câmpie nr. 215.

– Centrul de Îngrijire și Asistență Căpușu de Câmpie prin menținerea tipului de servicii sociale, ca centru fără personalitate juridică, având o capacitate de 31 de locuri.

– Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională Căpușu de Câmpie în Centrul de Abilitare și Reabilitare Căpușu de Câmpie, ca centru fără personalitate juridică, având o capacitate de 20 de locuri.

– Locuinţa Protejată Căpuşu de Câmpie în Locuinţa Maxim Protejată Căpuşu de Câmpie, ca centru fără personalitate juridică, cu o capacitate de 10 locuri.

– Complexul de Servicii pentru Persoane Adulte cu Handicap Căpuşu de Câmpie în structură administrativă cu denumirea de Unitatea de Management Căpuşu de Câmpie, cu personalitate juridică, aflată în subordinea Consiliului Județean Mureș și în structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, având în componența sa Centrul de Îngrijire și Asistență Căpușu de Câmpie, Centrul de Abilitare și Reabilitare Căpușu de Câmpie și Locuința Maxim Protejată Căpușu de Câmpie.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE