Share

Home / Business / Microberărie nouă, în pregătire pe Valea Gurghiului

Microberărie nouă, în pregătire pe Valea Gurghiului

Conducerea Brewing Propaganda SRL, titular al proiectului “Amplasare containere metalice alipite pentru microberărie”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată pentru proiectul “Amplasare containere metalice alipite pentru microberărie”, propus a fi amplasat în comuna Solovăstru, sat Jabeniţa nr. 109.

Potrivit unui comunicat, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web http://apmms.anpm.ro.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Drept la replică din partea lui Petru Ştefan Runcan

Fostul manager al Aeroportului Internaţional „Transilvania” Târgu-Mureş, Petru Ştefan Runcan, a trimis redacţiei Zi de …

Share
Share