Home / Eveniment / FOTO: „Sărbătorim copilul din noi!”, un eveniment pentru oameni veseli și iubitori de viață

FOTO: „Sărbătorim copilul din noi!”, un eveniment pentru oameni veseli și iubitori de viață

Distribuie

Duminică, 2 iunie, un mână de oameni au organizat în cadul Complexului Weekend, la terasa Eden care a fost închisă atât de mult timp, însă care a evoluat într-un spațiu creativ, de exprimare liberă, prietenie și învățare continuă, evenimentul „Sărbătorim copilul din noi!”.

Oamenii frumoși de la Happy Feet Band au întreținut atmosfera

Programul a inclus atât un picnic clasic, cât și un „picnic de idei”, adică un schimb de idei, unele din copilarie, altele ce par copilărești, puse în practică cu succes și la vârsta maturității de unii dintre participanți și organizatori cu Marius Moldovan. S-a discutat despre proiectele „Și noi putem reuși!” și proiectul „Tabăra de acasă”, Claudia Tarcisia Tămaș a povestit despre tatuajele cu henna, dar și conceptul de Body Expresion Coaching, Radu Cizmaș & Happy Feet Band au încântat auzul celor prezenți, dar și a trecătorilor cu un mini-concert, Ivona Georgiana Velicu i-a ajutat pe cei prezenți să descopere pictura pe față, Valics Lehel a fotografiat întregul eveniment și a adus boardgames, iar la final, toți participanții și organizatorii s-au delectat cu dansuri și karaoke până la miezul nopții în ciuda vremii neprielnice.

„Un grup de oameni frumoși si jucăuși, ca noi toți de altfel, ne-am gândit să sărbătorim copilul din noi. Am ajuns la această dorință din nevoia de a lăsa liber să se manifeste potențialul de creație și puritate care există în fiecare dintre noi, dar și din nevoia firească de a ne împărtăși bucuria vieții, fiecare prin modul lui de manifestare. Unii cu muzica, alții cu vorba bună, unii cu crearea unui mediu prietenos de manifestare, alții cu jocuri distractive și cu pasiunea de a imortaliza momente frumoase, și unii cu picturi pe față și corp”, a spus pentru Zi de Zi, Claudia Tarcisia Tămaș, organizatorul principal al evenimentului.

Arta de a trăi

Evenimentul a adus o mare bucurie atât celor prezenți, cât și organizatorilor. „S-a și întâmpinat această sărbătoare, Ziua Copilului, ne-am invitat familia, prietenii și cunoștințele ca să petreacă alături de noi, iar evenimentul a fost marcat de zâmbete și voie bună din partea tuturor participanților. Într-o atmosferă de prietenie sinceră, ne-am permis cu toții să experimentăm din nou bucuria de a trăi! Ne-am permis să aducem în manifestare momente frumoase de care să ne aducem aminte cu mare drag și suficiente încât să ne motiveze pentru cât mai multe asemenea evenimente. Posibil că viața ne-a adus împreună la „Și noi putem reuși”, în spațiul Eden din Complexul Weekend pentru că fiecare dintre noi a reușit să împlinească proiecte frumoase de-a lungul vieții. Și atât de mare bucurie ne-au adus aceste vise frumoase împlinite încât dorim să împărtățim cu semenii, fiecare în stilul lui, arta de a trai. Care ea, această artă, se bazează întotdeauna pe iubire, compasiune, integritate, înțelepciune și curaj”, a spus Claudia Tarcisia Tămaș.

Legat de evenimentele viitore, ele vor exista, iar tot ce își doresc organizatorii este să își depășească limitele. „Așteptările mele legate de evenimentele viitoare, în acest spatiu de manifestare se rezumă la „Ce pot să fac eu mai bine de atât?””, a concluzionat organizatoarea.

Foto: Valics Lehel


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Pui drăgălaș de pavian cu mantie, noua vedetă la la Grădina Zoo

Distribuie Un pui drăgălaș de pavian cu mantie este noua vedetă a Grădinii Zoologice din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.