Share

Home / Joburi / Primăria Râciu angajează la SVSU

Primăria Râciu angajează la SVSU

Primăria comunei Râciu organizează concurs pentru ocuparea unei funcții contractual vacante de șef serviciu voluntar pentru Situații de Urgență, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă de minimum 3 ani, permis de conducere categoria B și cursuri de perfecționare/specializare organizate de IGSU. Cei care nu au astfel de cursuri, se vor angaja în scris în termen de un an de la data angajării să urmeze cursuri de perfecționare/specializare în domeniul situației de urgență sub sancțiunea eliberării din funcție.

Dosarele se pot depune până în 18 iunie.

Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul primăriei www.comunariciu.ro sau la numărul de telefon 0265 426 212, persoană de contact Dunca Ioan.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț de angajare!

Firmă de contabilitate, angajează contabil, absolvent de facultate, profil economic, promoția 2019   Cerinţe:   – …

Share
Share