Peste 1.000 de elevi târgumureșeni au învățat să înoate în cadrul cursurilor gratuite inițiate de municipalitate Primaria Targu Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 286 Vizualizări

Peste 1.000 de elevi târgumureșeni au învățat să înoate în cadrul cursurilor gratuite inițiate de municipalitate

Demarate în luna septembrie a anului 2018, cursurile gratuite de inițiere în înot s-au dovedit un real succes în rândul elevilor târgumureșeni.
„Ceea ce mă bucură este faptul că, la finalul celor două serii – aferente semestrului I și al II-lea, peste 1000 de copilași au învățat să înoate. Astfel, prin intermediul unităților de învățământ – grădinițe și școli, micuții cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani, s-au putut înscrie și participa în mod gratuit la aceste cursuri, timp de 3 luni de zile, de două ori pe săptămâna. Municipalitatea a pus la dispoziția elevilor înscriși transport gratuit, de la școală către balon și retur. Dorim ca toți copiii din Târgu-Mureș să aibă șansa de a învăța să înoate, iar după acest program de inițiere, părinții și antrenorii vor decide pentru ei, dacă doresc sau nu să facă performanță”, a precizat Claudiu Maior, consilier personal al primarului.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE