Home / Sport / Mureșencele și-au risipit ultima șansă la baraj

Mureșencele și-au risipit ultima șansă la baraj

Distribuie

CSM Târgu-Mureș a pierdut și a doua partidă susținută la barajul pentru promovarea în Liga Națională, 24-33 (10-16) cu Universitatea Cluj și nu mai are nici șanse teoretice de a promova. Singura șansă de a mai spera la ocuparea unuia din primele două locuri era victoria, dar formația mureșeană a avut o evoluție modestă. A reușit o sigură dată să egaleze în debutul jocului, la 1, după care clujencele s-au desprins pe tabelă. Un handicap de 6 goluri cât se înregistra la pauză este deseori recuperat, dar aceasta cere o evoluție pe măsură. La reluare CSM a reușit să înscrie primul gol abia după 5 minute de joc, dar mai primise deja alte trei. Numeroasele atacuri irosite și pasele greșite au făcut ca adversarele să zburde pe teren și clujencele s-au distanțat la peste 10 goluri. În urma rezultatelor primelor două zile se pare că turneul de baraj a fost mai degrabă unul de salvare pentru cele două echipe care au evoluat în primul eșalon. CSM Slatina și-a asigurat deja prezența în Liga Națională, dar clujencele mai au emoții. În cazul în care le înving pe slătinence câștigă grupa și li se alătură oltencelor, dar dacă pierd depind de diferența la care ar câștiga Dacia Mioveni cu mureșencele. Cele două au încheiat jocul direct la egalitate și echipa argeșeană ar avea nevoie de o victorie la scor. Înaintea ultimelor meciuri Universitatea are 4 puncte și golaveraj +9, iar Dacia 1 punct și golaveraj -1.

În jocul cu Universitatea pentru CSM Târgu-Mureș au înscris: Bărăbaș 6, Darie 4, Munteanu 4, Lăcătuș 3, Cozma 2, Popeanu 2, Ghemeș 1, Stîngu 1, Ola 1.

Cum s-a petrecut și în partida din Cupa României, echipa clujeană s-a bazat, la fel ca pe tot parcursul campionatului dealtfel, pe aportul a două jucătoare: Popa și Senocico, abele cu câte 6 goluri. Cele mai multe le-au înscris în acest joc Moroianu, cu 8 reușite și Lazăr, cu 7.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.