Home / Business / Noul trend în decorațiuni interioare: personalizarea

Noul trend în decorațiuni interioare: personalizarea

Distribuie

Ce facem atunci când, în camera copilului nostru, dorim să imprimăm amprenta lui emoțională, cea care îl definește ca persoană?

Cel mai dificil moment în decorare intervine atunci când cel mic dorește o tematică pe care părintele nu o găsește în comerț. Oferta online sau de la raft se limitează la produsele realizate la serie. Dar copiii au o viziune care depășește granițele oferite de piață la cantități, orientată spre serii mari.

Copilul vrea unicitate pentru că el însuși este unic.

Pe plan internațional, se dezvoltă o tendință tot mai accentuată spre unicitate în toate domeniile. În domeniul home-décor, cea mai provocatoare sarcină este cea a decorării camerei copilului. Căci pe măsură ce copilul crește, aceasta necesită o continuă adaptare la evoluția lui ca individ.

Pentru bebeluș, optăm pentru decorațiuni gingașe cu fluturași, norișori sau alte elemente care crează un mediu cromatic plăcut și liniștit. Dar puiul nostru crește și atunci începe el însuși să lărgească orizontul de opțiuni. Trecem la personaje de desene animate, la idoli din muzică, televiziune, sporturi sau alte elemente care îl fascinează.

Încărcați cu suficientă răbdare, atenți la detalii, prin simulări grafice repetate, confirmate și reconfirmate, se pot obține printuri personalizate pentru perdea, draperie sau lenjerie de pat, după caz, care să fie pe măsura așteptărilor.

Nu este o muncă deloc ușoară, dar este încărcată de culoare, forme, de entuziasm, de libertate deplină. Este incredibilă dinamica în care energia copiilor se poate transmite de la concept până la produsul final.

Care sunt regulile în personalizare? FĂRĂ REGULI. Tocmai acesta e marele avantaj al personalizării: îți poți lăsa imaginația să zburde, iar ideile tale pot ajunge pe o perdea, draperie, cuvertură sau lenjerie de pat, așa cum o dorești tu și copilul tău.

A voastră cu drag și inspirație,

 

Iancuța AVRAM,

National Business Member la Mamprenoare România și Managing Partner la Steaguri.COM și Perdelecopii.ro

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: Primar mureșean, partidă de amor în aer liber cu o colegă, în timpul programului

Distribuie Primarul comunei mureșene Miheșu de Câmpie, Emil Casoni, a fost surprins de un grup …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.