Home / Cultură / O parte din spectacolele prezentate la Teatrul Ariel în săptămână aniversară

O parte din spectacolele prezentate la Teatrul Ariel în săptămână aniversară

Între 7 şi 14 iunie, Teatrul Ariel din Târgu Mureș aniversează 70 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, conducerea a pregătit o mulţime de evenimente, în dorinţa de a vă oferi cât mai multă diversitate.

Printre acestea se numără un târg de carte pentru copii, vernisaj de expoziţie în memoria scenografilor Haller Iozsef şi Lukacs Ildiko, lansare de carte „Teatrul de animaţie în România”, spectacole pentru copii susţinute de Teatrul „Ţăndărică” Bucureşti, Teatrul „Merlin” Timişoara, Teatrul „Puck” Cluj, Teatrul pentru copii din Banska Bistrica Slovacia şi Teatrul Ariel, precum şi spectacole pentru tineret susţinute de actorii teatrului Puppet Theatre at the Crossroads din Banska Bistrica şi Teatrul Ariel.

Imagine din Albă ca zapada (Sursă foto: Facebook)

Câteva dintre spectacolele din program

Duminică, 9 iunie, de la ora 11.00, la sediu, va avea loc „Mica sirenă”.

Luni, 10 iunie, de la ora 19.00, în sala Studio a teatrului, va avea loc „Laika, numele meu e câine”, spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Marţi, 11 iunie, de la ora 17.00, în sala mare a teatrului, va avea loc „Albă ca zăpada şi cei şapte pitici”.

Marţi, 11 iunie, de la ora 20,30, în sala Studio a teatrului, va avea loc „Protejat/ Neprotejat”, spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Miercuri, 12 iunie, de la ora 20.00, în sala Studio a teatrului, va avea loc „Frida alas para volar”, spectacol recomandat persoanelor cu vârsta peste 16 ani.

Joi, 13 iunie, de la ora 10.00, în sala Studio, va avea loc „The Tactilees”, spectacol nonverbal pentru copii foarte mici (1-3 ani) pezentat de teatrul de păpuşi din Banska Bistrica.

Joi, 11 iunie, de la ora 11.00, în sala mare, va avea loc „Muzicanţii din Bremen”, spectacol prezentat de Teatrul Ţăndărică, Bucureşti.

Joi, 11 iunie, de la ora 20.00, va avea loc „Amalia respiră adânc”, spectacol prezentat de Teatrul din Banska Bistrica, cu supratitrare în limba română și recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Vineri, 14 iunie, de la ora 11.00, în sala Studio, va avea loc „Motanul încălţat”, spectacol prezentat de Teatrul Merlin Timişoara.

Vineri, 14 iunie, de la ora 17.00, în sala Studio, va avea loc „Strada cu îngeri”, spectacol prezentat de Teatrul Puck Cluj.

Pentru programul complet al aniversării, accesați http://www.teatrulariel.ro/news-romana/arhiva/ariel-70.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Accident cu o victimă, lângă Luduș

Joi, 2 decembrie, în afara localității Luduș, pe DN15E60, la kilometrul 30 + 300 de …