CSM, finalistă și la handbal junioare II ! Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 595 Vizualizări

CSM, finalistă și la handbal junioare II !

Victorie cu mari emoții în semifinală

Ziua de sâmbătă din cadrul turneului final de handbal la junioare II a fost deschisă de jocurile de clasament. În cel pentru locurile 7-8 CSȘ 2 Baia Mare a învins LPS Brăila cu 26-20, iar în cel pentru locurile 5-6, disputat între vâlcence, Energetic s-a impus la limită cu Chimia, scor 25-24.

În prima semifinală mureșencele au întâlnit câștigătoarea grupei A, CSM Galați. Aveau de susținut încă două partide și o victorie le aducea o medalie. Dacă aceasta venea în prima zi era asigurată cea de argint și luptau pentru cea de aur. Au reușit acest lucru, dar cu foarte mari emoții. CSM a învins cu 35-34, după ce la pauză conducea cu 17-12. Echipa Lianei Costea a condus în permanență până în minutul 50, dar la intrarea în ultimele 10 minute gălățencele au reușit să egaleze la 29 și au preluat conducerea cu chiar două goluri în minutul 53. Când totul decurgea în favoarea echipei gălățene, a urmat o serie de patru goluri reușite de mureșence și totul părea să revină la normal, cum a decurs întreaga partidă. Când mai era un minut și jumătate însă, CSM urma să joace în inferioritate și gălățencele au avut șansa de a egala de la 7 metri. Bara s-a opus și la intrarea în ultimul minut tabela indica 35-33. Emoțiile nu s-au încheiat, deoarece echipa de la Dunăre a înscris din nou și în atac Lupei a comis pași. Mai erau 34 secunde și gălățencele aveau mingea. Se putea din nou egala, dar când mai erau 15 secunde bara a fost încă o dată salvatoare și mureșencele urmează să susțină finala. Aceasta o vor disputa cu câștigătoare  din a doua semifinală, între CSM București și Corona Brașov. Cu aceasta din urmă au jucat și în grupă, dar au cedat fără replică, 28-39 (10-19).

Ultima oră: Corona a învins cu 31-29, dar a avut ceva emoții. După ce au condus cu 9 goluri, CSM București s-a apropiat la doar 2 și a avut posesia.

Marcatoarele din semifinală au fost: Tania Coșarcă și Alexia Gherghe câte 6, Corina Lupei, Roxana Guță și Gál Anna câte 5, Ștefania Virag 4, Andreea Țîrle 3 și Iringo Veres-Filep 1.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE