Share

Home / Agricultura / Moară de cereale şi ateliere de panificaţie, scoase la licitaţie

Moară de cereale şi ateliere de panificaţie, scoase la licitaţie

Cabinet Individual de Insolvenţă Gergely Ádám András, cu sediul în Târgu-Mureş, strada General Gheorghe Avramescu nr. 4, lichidatorul judiciar al debitoarei Rebomix SRL în faliment, continuă licitaţia publică pentru valorificarea în bloc a unui imobil situat în localitatea Valea, strada Principală nr. 180/A, comuna Vărgata, judeţul Mureş, constând din teren în suprafaţă de 2.089 de metri pătraţi, înscris în CF nr.1422/N/ Vărgata, din CF nr. 955/II/Valea, nr. cadastral 1022/2/2/3/1/1 (244/1) edificat cu construcţii: moară de cereale şi ateliere de panificaţie, cabină poartă împreună cu bunurile mobile – echipamente pentru moară.

“Preţul de strigare este în sumă totală de 77.000 de euro. Pot participa la licitaţie persoane fizice şi/sau juridice care fac dovada depunerii garanției de participare de 10% din preţul de strigare şi achită taxa de participare la licitaţie până la ora 12.00 anterior zilei de licitaţie. Licitaţiile vor avea loc la sediul lichidatorului judiciar, în data de 14 iunie 2019, ora 12.00, cu repetabilitate în fiecare zi de vineri, la aceeaşi oră, până la valorificarea bunurilor”, au transmis, prin intermediul unui comunicat, reprezentanţii Cabinetului Individual de Insolvenţă Gergely Ádám András.

Conform aceleiaşi surse, “condiţiile de participare la licitaţie, detaliile tehnice şi informaţiile suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0265-261.019, 0265-269.700 mobil: 0745-146.096.”

(Redacţia)

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ultimul Desculț în iarbă din acest an!

Desculț în iarbă revine cu cel de al 3-lea eveniment și ultimul pentru 2019 în …

Share
Share