Home / Invatamant / Colegiul Naţional „Unirea”, în doliu

Colegiul Naţional „Unirea”, în doliu

Colectivul Colegiului Naţional “Unirea” din Târgu-Mureş deplânge trecerea în eternitate a președintelui Comitetului Reprezentativ al părinților din Colegiul Național ”Unirea”, Ioan Costea.

Duminică, 9 iunie, profesoara Andreea Ban a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:“Căci moarte nu există, și ce numești tu moarte, E-o viață altfel scrisă în sfânta firii carte.” Mihai Eminescu
Am sperat, ne-am rugat pentru sănătate, dar moartea a biruit. A biruit un om cu coloană vertebrală, care ne-a insuflat valorile vieții. Demn, altruist, patriot, credincios, însetat de adevăr, dreptate, iubitor de familie.
O rugăciune, o floare, recunoștință veșnică și omagiu de cinstire, este tot ce-i mai putem oferi acum, la trecerea în neființă, domnului Costea Ioan, președinte al Comitetului Reprezentativ al părinților din Colegiul Național ”Unirea”.
Nu a plecat dintre noi doar un om, ci un părinte devotat al cărui model va rămâne mereu printre noi si ne va călăuzi de acum înainte în același mod, binevoitor și dedicat, exact ca și până acum.
Ne-am dori să-l întâlnim pe coridoarele școlii, în excursii, la festivități și evenimente ale școlii, unde era omniprezent, susținând cauza dreaptă a uniriștilor.
Povestea lui s-a sfârșit, dar va dăinui veșnic amintirea sa…De azi ne veghează dintre îngeri, ne va călăuzi și ne va veghea mereu cu spiritul său blând… Drum lin spre îngeri, Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”

Redacţia cotidianului Zi de Zi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Zi de Zi. Angajăm video-jurnalist!

Ai șansa să lucrezi pentru un ziar cu un site de 500.000 de unici pe …