Handbalistele, învinse pe linie la senioare Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 162 Vizualizări

Handbalistele, învinse pe linie la senioare

CSM Târgu-Mureș s-a clasat pe ultimul loc la barajul pentru promovarea în Liga Națională, disputat la Cisnădie. După ce au cedat în prima zi cu CSM Slatina, mureșencele au pierdut jocul din etapa a doua, cu a doua echipă venită din Liga Națională, 24-33 (10-16) cu Universitatea Cluj. Formația mureșeană a avut o evoluție modestă. A reușit o sigură dată să egaleze în debutul jocului, la 1, după care clujencele s-au desprins pe tabelă. Un handicap de 6 goluri cât se înregistra la pauză este deseori recuperat, dar aceasta cere o evoluție pe măsură. La reluare CSM a reușit să înscrie primul gol abia după 5 minute de joc, dar mai primise deja alte trei. Numeroasele atacuri irosite și pasele greșite au făcut ca adversarele să zburde pe teren și clujencele s-au distanțat la peste 10 goluri. Pentru CSM Târgu-Mureș au înscris: Monica Bărăbaș 6, Sarah Darie 4, Flavia Munteanu 4, Carla Lăcătuș 3, Cosmina Cozma 2, Paula Popeanu 2, Carina Ghemeș 1, Carola Stîngu 1, Maria Ola 1.

În urma rezultatelor primelor două zile, turneul de baraj devenise mai degrabă unul de salvare pentru cele două echipe care au evoluat în primul eșalon. CSM Slatina și-a asigurat deja prezența în Liga Națională, dar clujencele mai aveau emoții. În cazul în care învingeau pe slătinence câștigau grupa și li se alătura oltencelor, iar dar dacă pierdeau depindeau de diferența la care ar fi câștigat Dacia Mioveni cu mureșencele. Cele două au încheiat jocul direct la egalitate și echipa argeșeană avea nevoie de o victorie la scor.

 

Surprizele nu s-au confirmat

Dacia a câștigat fără probleme în fața unei echipe mureșene resemnate, scor 33-19, dar acest lucru nu le-a fost de folos, întrucât clujencele au fost mai „motivate” și s-au impus cu 26-21 în ultimul meci al turneului. Astfel, suspriza nu s-a mai confirmat și echipa din Mioveni a ratat pe mâna ei promovarea, după ce au scăpat ca printre degete victoria din primul meci al turneului cu universitarele clujene. CSM Târgu-Mureș încheie astfel ambele turnee pe locul 4 și se consolează cu câștigarea grupei în Divizia A și titlul de la junioare I, unde au evoluat multe dintre cele care s-au aflat și în lotul divizionarei.

În ultima partidă antrenoarea Mihaela Evi a trmis în teren formația:

Ioana Ugran, Cristina Popovici și Flavia Stan (portari), Bărăbaș (4 goluri), Stîngu 3, Ola 3, Sîngeorzan 2, Ghemeș 2, Cozma 2, Lăcătuș 2, Darie 1, Munteanu, Bucin.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE