Home / Primaria Targu Mures / Claudiu Maior: „Felicitări dascălilor implicaţi în programul de iniţiere în înot”

Claudiu Maior: „Felicitări dascălilor implicaţi în programul de iniţiere în înot”

La jumătatea lunii ianuarie 2019, se dădea startul celei de-a doua serii a programului ”Inițiere în înot”, program susținut de Primăria municipiului Târgu-Mureș în colaborare cu Clubul Sportiv Municipal. În cadrul programului – unic la nivel național- s-au înscris circa 1.200 de elevi cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani. În prima etapă – desfășurată în intervalul octombrie – decembrie 2018 – timp de 3 luni, peste 600 de elevi din Târgu-Mureș au învățat să înoate, iar o mare parte dintre aceștia își continuă antrenamentele la Bazinul acoperit aflat în cadrul Complexului de Agrement și Sport Mureșul – ”Week-end”.

„Vreau să îi felicit pe toți părinții care și-au înscris copiii în acest program, de asemenea pe dascălii elevilor care se implică; totodată, mulțumesc Inspectoratului Școlar Județean Mureș pentru sprijin și, nu în ultimul rând, antrenorilor, care au muncit ore întregi pe zi, pentru ca acești copii să iubească sportul și mișcarea. Copilașilor le doresc succes și cât mai multe medalii!”, a declarat Claudiu Maior, consilier al primarului.

În cursul zilei de marţi, 11 iunie, Claudiu Maior a vizitat mai multe instituţii de învăţământ din oraş, între care Gimnaziul „Tudor Vladimirescu”, Şcoala Generală nr. 7 etc., prilej cu care a înmânat cadrelor didactice prezente diplome de merit pentru implicarea şi susţinerea Programului de „Iniţiere în înot”. Vizibil emoţionate, doamnele învăţătoare i-au mulţumit consilierului primarului şi, implicit, Primăriei Târgu-Mureş pentru tot sprijinul oferit în susţinerea derularea cu succes a programului de înot.

(Comunicat de presă, Serviciul Relaţii Interne şi Internaţionale, Primăria Târgu-Mureş)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Pășuni închiriate de Primăria Târgu Mureș

Primăria municipiului Târgu Mureș cu sediul în Piaţa Victoriei nr. 3, telefon 0265-268.330, interior 190, …

Admitere 2020 UMFST

Citeste Zi de Zi Online

Oferta Educațională

 

 

 

Print

Bani Europeni


Stiri dupa Calendar

Publicitate Online

Transilvania Business

ARHIVE