Home / Slider / “Săptămâna prevenirii criminalităţii” în Mureş: peste 300 de activităţi preventive derulate de poliţişti

“Săptămâna prevenirii criminalităţii” în Mureş: peste 300 de activităţi preventive derulate de poliţişti

Cea de-a 15-a ediție a “Săptămânii prevenirii criminalității”, campanie desfăşurată la nivel naţional, în perioada 3-7 iunie, s-a bucurat de participarea a 242 de poliţiști mureşeni din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră și prevenirea criminalității.

În această perioadă, la nivelul județului Mureş, poliţiştii au dezbătut teme pentru prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului, siguranţa în mediul online, prevenirea violenţei în mediul familial şi siguranţa rutieră în cadrul a celor peste 300 de activități preventive desfăşurate.

Fiecare zi a avut dedicată o altă temă: prevenirea victimizării minorilor şi a delincvenţei juvenile, prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului, prevenirea violenţei domestice, siguranţa rutieră. În cadrul evenimentelor organizate peste 7.700 de persoane, printre care elevi, cadre didactice, conducători auto, pietoni, biciclişti, persoane vârstnice, membri de asociaţii de locatari, etc., au aflat despre cât de importantă este adoptarea unei conduite antivictimale şi antiinfracţionale. Poliţiştii au distribuit peste 5.600 de materiale informative – pliante, flyere, afişe, carduri”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Potrivit aceleiaşi surse, pe întreaga durată a campaniei “au fost cooptaţi în derularea activităţilor parteneri din diverse domenii, respectiv autorităţi locale, unităţi de învăţământ, societăţi comerciale, organizaţii neguvernamentale, precum şi reprezentanţi mass-media.”

(Redacţia)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Nelu Tătaru, anunț despre starea de urgență

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, afirmă, într-un interviu acordat joi Agerpres, că România nu a depăşit …