Home / Invatamant / Simpozion despre cosmetologie, la UMFST Târgu-Mureş

Simpozion despre cosmetologie, la UMFST Târgu-Mureş

Distribuie

Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureş, în colaborare cu Colegiul Farmaciştilor din România, Filiala Mureş, şi Compania Servier, organizează joi, 13 iunie, de la ora 14.00, în Aula Facultăţii de Farmacie, un simpozion cu tema: „Cosmetologia – o știință la granița dintre farmacie și frumusețe”.

Potrivit organizatorilor, temele abordate în cadrul simpozionului vor acoperi o paletă largă de interes, fiind susţinute de specialişti în domeniu. Evenimentul va fi creditat cu EFC.

„Tendinţele actuale în care universităţile sunt actori principali în dezvoltarea comunităţii impun dinamism şi diversificare, colaborare şi interacţiune cu toţi cei aflaţi pe aceeaşi scenă şi animaţi de aceleaşi interese: asigurarea sănătăţii şi frumuseţii semenilor. “Mens sana in corpore sano” implică cu siguranţă un aspect estetic care să sugereze ideea de sănătate şi frumuseţe, iar condiţia asigurării acestora presupune solide cunoştinţe de specialitate  integrate într-o pregătire unitară şi consecventă. Cunoaşterea noilor tendinţe de formulare a unui produs cosmetic, a capacităţii de transfer al unor substanţe prin piele (transepidermic, transfolicular), a potenţialului nociv al unor substanţe active conţinute în produse pe care le utilizăm zilnic (inclusiv adjuvanţi, conservanţi antimicrobieni, detergenţi etc.), identificarea şi diminuarea impactului lor nefavorabil într-o manieră personalizată, similară tratamentului individualizat, sunt subiecte de interes comun pentru farmacist, medic sau cosmetolog”, au transmis organizatorii evenimentului.

(Redacţia)

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Editura Edu din Târgu Mureș, sau o poveste despre inovație în educație

Distribuie Privind rezultatele ultimei licitații de manuale școlare pentru clasele I și a II-a, organizată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.