FOTO: „Cupa Verii” 2019, competiţie de fotbal cu şi despre poliţişti Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 247 Vizualizări

FOTO: „Cupa Verii” 2019, competiţie de fotbal cu şi despre poliţişti

În perioada 20 mai – 7 iunie,  la nivelul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş a fost organizată competiţia de fotbal intitulată ,,Cupa verii”,  la care au participat echipe formate din poliţişti de la structurile din cadrul instituţiei noastre şi nu numai.

Prin această competiţie s-a urmărit promovarea mişcării în rândul poliţiştilor şi totodată  întărirea spiritului de echipă, deosebit de necesar desfăşurării în bune condiţii a activităţilor poliţieneşti.

La start s-au aliniat 24 de echipe formate din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu-Mureş, Poliţia Transporturi Feroviare Mureş, procurori şi judecători de pe raza judeţului Mureş, precum şi poliţişti care şi-au încetat raporturile de serviciu cu instituţia.

În finala care a avut loc vineri, 7 iunie, au participat cele mai bune 8 echipe, conform punctajului obţinut pe parcursul meciurilor jucate în această perioadă.

Astfel, locul I a fost obţinut de echipa formată din poliţişti de la reşedinţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, locul al II-lea de echipa Poliţiei Transporturi Feroviare Mureş, iar locul al III-lea de echipa poliţiştilor Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Mureş, Corpului Naţional al Poliţiştilor, Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual- filiala Mureş, precum şi Sindicatului Poliţiştilor Europeni ,,Europol”- filiala Mureş.

Mulţumim tuturor participanţilor pentru faptul că au promovat valorile fair-play-ului, cât şi pentru modul exemplar în care această competiţie s-a desfăşurat, şi totodată asociaţiilor profesionale pentru implicarea şi interesul de care au dat dovadă în promovarea unor importante valori umane – prietenie, respect, corectitudine  şi comunicare,  întrega competiţie fiind privită ca pe un prilej de a socializa şi de a se bucura de sport.

(Comunicat de presă, IPJ Mureş)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE