Medalii pentru cei mai mici karateka Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 252 Vizualizări

Medalii pentru cei mai mici karateka

Micuții karateka târgumureșeni de la clubul Tiger Budo Târgu-Mureș au cucerit nu mai puțin de 21 medalii la Campionatul Național de Karate Kyokushin disputate la sfârșitul săptămânii la Sibiu. La startul întrecerilor celor mai mici sportivi la această disciplină s-au aflat aproximativ 200 de mici sportivi cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, proveniți de la toate cluburile afiliate Federației Române de Karate Kyokushin. Clubul Tiger Budo, antrenor Sensei Traian Dumbrăvean 4 DAN, a participat la competiție cu 20 de sportivi, la probele de kumite și de kata.

Bilanțul total al medaliilor în cele două probe a fost de 6 medalii de aur, 9 de argint și 6 de bronz. Cele mai valoroase rezultate au fost obținute în proba de kumite, cu un total de 12 medalii, 5 de aur, 3 de argint și 4 de bronz.

Cine sunt medaliații

Cei cinci câștigătorii ai categoriei lor de vârstă și greutate au fost: Alexia Someșan, Raoul Cioară, Radu Vlad, Octavian Costea și Radu Ilieș. Cei trei care au ratat titlul, fiind învinși în finale, au fost Nidia Mătea, Denisa Petrican și Karim Ahmed, iar medaliile de bronz au fost obținute prin Robert Azbe Mateiu, Robert Kelemen, Alexia Macavei și Daniel Căliman. La această probă alți trei sportiv s-au aflat foarte aproape de podium, fiind clasați pe locul 4: Blanka Szakacs, Victor Pescari și Ariana Popa.

La proba de kata numărul medaliilor a fost de 9, dintre care una de aur, 6 de argint și 2 de bronz. Singurul care a urcat pe prima treaptă a fost medaliatul cu bronz la kumite Karim Ahmed, dar acesta a avut și alți colegi dublu medaliați. Argintul l-au cucerit Eduard Constantin,

Robert Kelemen, Larisa Cordoș, Victor Pescari, Robert Azbe Mateiu și Octavian Costea, iar pe treapta a treia au urcat Raoul Cioară și Alexia Macavei. Și la această probă au fost două sportive care au încheiat competiția lângă podium, clasate pe locul 4: Blanka Szakacs și Kincso Fogarasi.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE