Prezentare scenică a piesei „Bicicleta Roșie”, în cadrul Ariel 70 Cultură
  • andrei
  • 0 comentarii
  • 208 Vizualizări

Prezentare scenică a piesei „Bicicleta Roșie”, în cadrul Ariel 70

Târgumureșenii sunt așteptați la o nouă prezentare scenică în cadrul proiectului european „Fabulamundi. Playwriting Europe. Beyond Borders?”. „Bicicleta Roșie” de Valentina Diana (Premiul Eolo pentru dramaturgie, 2013) este o piesă de teatru scrisă pentru copii de toate vârstele, o piesă care, pe lângă învățăturile de natură morală pe care ni le oferă, demonstrează un remarcabil simț al ludicului. Prezentarea scenică regizată de Gavril Cadariu va avea loc în prezența autoarei joi, 13 iunie, ora 17.00, la Teatrul Ariel (Str. Poligrafiei nr. 4, Târgu Mureș), în cadrul săptămânii aniversare Ariel 70, care marchează șapte decenii de activitate a Teatrului Ariel.

Din distribuție fac parte Ana Brânduș, Andi Brânduș, Alice Bratu, Cristi Bratu, Mariana Iordache, Cornel Iordache și Claudiu Ardelean. Regia e semnată de Gavril Cadariu.

„Fabulamundi. Playwriting Europe. Beyond Borders?” este un proiect european care urmărește susținerea dramaturgiei contemporane europene și promovarea internațională a autorilor români, prin implicarea a peste douăzeci de teatre, festivaluri și organizații culturale din Austria, Belgia, Republica Cehă, Franța, Germania, Italia, Polonia, România, Spania și Marea Britanie.
Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina web a proiectului: www.fabulamundi.eu.

„Fabulamundi. Playwriting Europe. Beyond Borders?” este un proiect cofinanțat de Uniunea Europeană prin programul Europa Creativă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE