Share

Home / Slider / Se înființează un cerc de încredere pentru bolnavi cronici și incurabili, la Târgu Mureș

Se înființează un cerc de încredere pentru bolnavi cronici și incurabili, la Târgu Mureș

Asociația non-profit Institutul Phoenix, secția Oncosuport, anunță înființarea unui cerc de încredere pentru persoane bolnave (cronici și incurabili) și aparținători (cancer, boli autoimune, alergii, boli cardiologice, pulmonare, diabet etc.), în limbile română și maghiară.

Bolile vin asociate cu probleme psihologice și sociale (psihosociale). Anxietatea, depresia sau alte probleme emoționale provoacă suferințe suplimentare, slăbește aderența la tratamentele convenționale și îngreunează procesul de însănătoșire al pacienților. Aici poți să-ți împărtășești emoțiile, trăirile, problemele cu care te confrunți și experiențele, alături de persoane care au trecut prin situații similare, cu supervizarea personalului de specialitate.

Organizatorii susțin încrederea și starea de bine, atât a persoanelor bolnave, cât și a aparținătorilor prin activități de consiliere psihologică, nutriție, terapie ocupațională, terapii alternative, dezvoltare personală, activități fizice și recreative. Totodată, organizatorii stimulează dorința de a găsi soluții împreună pentru depășirea suferinței cauzate de boală.

O primă întâlnire cu cei interesați va avea loc joi, 13 iunie, ora 18.00, în incinta Gimnaziului Liviu Rebreanu (str. Șurianu 1-3, Târgu Mureș). Cu această ocazie va fi susținută și prezentarea „Cum apar bolile – dacă înțelegi mecanismul, ești pe jumătate vindecat”.

Intrarea este liberă.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

GALERIE FOTO: Cea de-a VI-a ediție Bookfest ne îmbie la lectură cu reduceri și titluri noi de excepție! „Am reușit să acoperim tot ce a apărut relevant în ultima perioadă”

Bookfest și-a deschis porțile pentru a 6-a oară în 19 septembrie la Teatrul Național Târgu …

Share
Share