Share

Home / Agricultura / Ziua Naţională a Bălţatei tip Simmental, la Târgu-Mureş

Ziua Naţională a Bălţatei tip Simmental, la Târgu-Mureş

Federaţia Crescătorilor de Bovine din România, Asociaţia Crescătorilor de Taurine din judeţul Mureş, Organizaţia Naţională de Însămânţări Artificiale Semtest şi societatea Semtest-BVN Mureş organizează, în perioada 21-22 iunie, Ziua Naţională a Bălţatei tip Simmental.

Potrivit informaţiilor furnizate de ing. zoot. Valer Sician, preşedintele Organizaţiei Naţională de Însămânţări Artificiale, evenimentul se află la cea de-a treia ediţie şi este organizat sub sloganul „Bălţata românească – Rasa premium a produselor lactate”, iar programul din cele două zile va conţine promovarea produselor de lapte în cadrul unei expoziţii care va avea loc în Piaţa Trandafirilor din Târgu-Mureş, dezbateri tematice, prezentări, congres cu participarea unor specialişti în domeniu din ţară şi din străinătate, reprezentanţi ai organizaţiilor de profil şi o vizită la o fermă reprezentativă a rasei Bălţată de tip Simmental.

(Redacţia)

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Manager nou la Spitalul Municipal Sighişoara

Primarul municipiului Sighişoara, Ovidiu Dumitru Mălăncrăvean, a numit-o vineri, 21 iunie, printr-o dispoziţie, în funcţia …

Share
Share