Share

Home / Eveniment / Laboratorul de Techno revine la Uzina Foto din Târgu Mureș

Laboratorul de Techno revine la Uzina Foto din Târgu Mureș

Laboratorul de Techno revine! În același timp, însă, ne luăm rămas bun de la Uzina Foto, în această vară fiind ultimul sezon de petreceri care se vor organiza în hala fostei uzine.

Laboratorul de Techno reprezintă mai mult decât o simplă petrecere cu muzică electronică. Un eveniment complex, dedicat tuturor celor ce iubesc muzica techno, servită de artiștii noștri preferați într-un spațiu special alocat, fosta Uzină Foto din Târgu Mureș, situată pe str. Plopilor.

Vineri, 14 iunie, la LDT 13 o sa îi avem la pupitru pe Charlie, caLLy si Addo. Evenimentul începe de la ora 20:00.

Charlie este și el o cunoștință mai veche, veșnic responsabil pentru nopți albe condimentate cu muzică bună și visare în ritm de dans. Pasionat de vinyl și, în general, de muzica ce sună cât mai limpede, modul în care Charlie mixează pare o joacă, o horă mereu echilibrată între sunete, ritmuri, vibrații și sentimente. Cine nu l-a mai prins pe Charlie la pupitru va fi cu siguranță impresionat de trăirile pe care artistul le va oferi prin intermediul muzicii sale.

E o bucurie imensă aceea de a-l aduce pe caLLy, un artist originar din Craiova, dar recunoscut peste tot în lume ca un om al muzicii. Ne-am intersectat cu el și la AVi, și la Solar Seeds și de fiecare dată am petrecut ca-n filme.

Biletele se pot achiziționa la fața locului sau, în avans, pe site-ul https://www.livetickets.ro/bilete/laboratorul-de-techno-uzina-foto-tg-mures.

Evenimentul este organizat de avimag.net.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Let’s do it, România a scos din nou mureșenii în stradă (și chiar pe apă) la curățenie!

Pentru a 7-a oara, Let s do it, România, Ziua Națională a Curățeniei, mureșenii s-au …

Share
Share