Share

Home / Slider / FOTO: Peste 1.500 de elevi mureşeni, implicaţi în activităţi antidrog

FOTO: Peste 1.500 de elevi mureşeni, implicaţi în activităţi antidrog

Specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Mureş au desfășurat, în perioada 13 mai – 7 iunie, 72 de activități de prevenire a consumului de droguri, de care au beneficiat un număr de 1.519 de elevi și 70 de cadre didactice.

„Activitățile au urmărit creşterea gradului de informare al elevilor cu privire la următoarele aspecte: efectele consumului de droguri asupra sănătăţii, precum şi problemele sociale pe care le creează, motivele debutului în consumul de droguri, legislaţia privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, precum şi infracţiunile conexe acestora”, au transmis reprezentanţii CPECA Mureş, prin intermediul unui comunicat de presă.

Consiliere pentru dascăli

Totodată, specialiştii CPECA Mureş au oferit consiliere cadrelor didactice în legătură cu aspectele de prevenire a consumului de droguri, cu mijloacele eficiente de realizare a activităţilor antidrog ce doresc să fie iniţiate.

„Pe perioada vacanţei de vară, specialiștii și voluntarii antidrog din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Mureș se vor afla în rândul tinerilor care își vor petrece timpul liber în cadrul festivalurilor, ștrandurilor sau taberelor școlare, în vederea desfășurării unor activități de informare asupra riscurilor consumului de droguri”, au mai precizat reprezentanţii CPECA Mureş.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PUG înnoit la Reghin

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform …

Share
Share