Share

Home / Administratie / Primăria Luduș, modernizată

Primăria Luduș, modernizată

Clădirea în care își desfășoară activitatea Primăria orașului Luduș a fost construită în anii 60 ai secolului trecut și de atunci s-au efectuat doar lucrări de întreținere minore.

„Timp de aproape șase decenii nu au fost executate deloc lucrări de reabilitare, conductele de canalizare și de apă se află în stare avansată de degradare. Grupurile sanitare actuale nu îndeplinesc standardele de igienă care se impun pentru instituțiile publice . Pentru eficientizarea și organizarea serviciilor se impun lucrări de modernizare și recompartimentare; În clădire există birouri expuse întreaga zi la soare și în consecință temperaturile ajung la valori mari”, a precizat Marius Dudilă, administratorul public al orașului.

Prin trei solicitări făcute Biroului „Buget, Finanțe, Contabilitate și Resurse Umane” din primăria orașului Luduș, Marius Dudilă a solicitat suma de 125.000 de lei pentru următoarele lucrări: Schimbarea instalațiilor de apă-canal; Transformarea grupului sanitar de la parter în grup sanitar pentru persoane cu dizabilități; Reabilitarea grupurilor sanitare de la etajul I; Lucrări de recompartimentare a birourilor; Montarea unor uși noi; Montarea unui sistem de deschidere a ușii cu cartelă; Achiziția unor aparate de aer condiționat. Aleșii locali au aprobat solicitările făcute. Alocarea este necesară pentru trimestrele III și IV ale anului 2019.

Ioan A. BORGOVAN

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PUG înnoit la Reghin

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform …

Share
Share