Share

Home / Invatamant / Vacanță binemeritată pentru elevii clasei III-a D de la „Augustin Maior”

Vacanță binemeritată pentru elevii clasei III-a D de la „Augustin Maior”

Elevii clasei a III-a D, secția germană, din cadrul Școlii Gimnaziale „Augustin Maior” din Reghin au intrat în binemeritata vacanță de vară, nu înainte ca cei mai meritoși elevi să fie premiați de către prof. înv. primar Szabó Ingrid în cadrul festivității finaului de an școlar de vineri, 14 iunie.

Evidențiații clasei au fost elevii Delia Buzdugan, Dali Franciska, Sofia Friciu, Kalmar Denisa, cu rezultate la Aria Curriculară „Limbă și comunicare”, Roland Covaciu, Cleopatra Moldovan, Elena Șulea, David Vancea la Aria Curriculară „Matematică și științe ale naturii”, Biro Iulieta, Feher Cristian, Miller Markus la Aria curriculară „Om și societate”, Alexa Filpișan, Gosler Alexia, Sandner Klio  – „Arte”, Darius Beșleagă, Mihai Suciu, Andrei Nuță Tropotei  – „Educație fizică și sport”, și Ioana Romonți, Yannis Simon, Ștefan Zaiț- „Tehnologii”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Diana Izabela Marin, câștigătoarea Trofeului ”Mureș, dorurile tale…”

Casa Municipală de Cultură ”Eugen Nicoară” din Reghin a găzduit vineri, 11 octombrie,  Festivalul județean …

Share
Share