Share

Home / Agricultura / Ziua Grâului 2019. Innvigo, jucător nou pe piaţa protecţiei plantelor

Ziua Grâului 2019. Innvigo, jucător nou pe piaţa protecţiei plantelor

Peste 500 de fermieri transilvăneni au participat joi, 6 iunie, la cea de-a patra ediţie a Zilei Grâului, eveniment deja tradiţional în calendarul agricol mureşean organizat de compania Dafcochim în incinta fermei Kodagro de la Seuca (comuna Găneşti).

Ferma de la Seuca este coordonată de familia Kosa, reprezentată de Kosa Gyula şi Kosa Alpar, împreună cu patronatul companiei Dafcochim alcătuit din acţionarii Liviu Cojoc şi Radu Fodor, iar echipa de organizare a evenimentului a fost coordonată de Marinel Ştefan, directorul general al Dafcochim – Agro.

Loturile demonstrative de la Seuca au fost cultivate cu produse provenind de la 22 de companii şi instituţii furnizoare de inputuri pentru agricultură: Adama România, Azomureş, BASF România, Bayer Crop Science România, Belchim România, Caussade Semences, Ciproma Sem, Corteva Agriscience, Donau Saat România, FMC România, Holland Farming Agro, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea, Innvigo România, Limagrain România, Marton Genetics, Nufarm România, Probstdorfer Saatzucht România, Saaten Union România, Staţiunea de Cercetare Agricolă Turda, Summit Agro România, Syngenta România şi Tea Seminţe.

În afara loturilor demonstrative, fermierii participanţi la Ziua Grâului 2019 au avut posibilitatea de a vizita şi standurile de prezentare ale companiilor şi formelor enumerate anterior, dar şi ale firmelor IPSO Agricultură şi Dafcochim.

„Innvigo este un nou jucător în domeniul protecţiei plantelor apărut pe piaţa de profil în anul 2016 în România. Suntem producători de substanţe ieşite de sub patent, avem în portofoliu aşa numitele generice. În anul 2016, când am venit pe piaţa românească, aveam doar şapte produse în portofoliu, iar astăzi avem 17 produse doar la cultura de cereale. Veţi găsi la noi în portofoliu atât erbicide, cât şi fungicide şi insecticide pentru întreaga gamă de probleme pe care le aveţi la dumneavoastră în fermă”, a subliniat George Roiban, director de marketing, Innvigo România.

Totodată, George Roiban a prezentat şi cel mai nou produs din portofoliul companiei, Kier 450 SC, „care oferă fermierului o siguranţă în combaterea întregului spectru de agenţi patogeni, începând de la primul tratament şi până la ultimul tratament.”

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Conferință de marketing strategic cu Aliz Kosza, la Târgu-Mureș

L.E.E. (Leading. Education. Evolution.) organizează marți, 26 noiembrie, între orele 9.30 – 16.00, la Hotel …

Share
Share