Share

Home / Administratie / Colectarea selectivă a demarat în judeţul Mureș

Colectarea selectivă a demarat în judeţul Mureș

Începând de luni, 17 iunie, a demarat colectarea selectivă a deșeurilor în Zona 5 a județului Mureș, zonă ce cuprinde localitățile de pe raza teritorială a municipiului Târnăveni și a comunelor Băgaciu, Adămuș, Gănești, Mica și Cucerdea.

„Operatorul desemnat este SC Bissdog SRL, durata contractului este de 5 ani, valoarea acestuia fiind de aproximativ 13,6 milioane de lei. Populația deservită fiind de 44.184 de persoane. Până la finalul lunii iulie va începe activitatea de colectare selectivă pentru alte cinci zone ale județului, respectiv zona Sighișoara, Bălăușeri, Sânpaul, Reghin și Râciu. În ceea ce privește Zona 2, Târgu-Mureș, procedura de licitație a fost anulată din cauza faptului că niciuna dintre societățile comerciale ofertante nu a demonstrat capacitatea tehnică solicitată conform caietului de sarcini. La expirarea termenului de contestație de 10 zile procedura va fi reluată”, a precizat Tóth Andrea, director executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară “Ecolect Mureş”.

(Redacţia)

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PUG înnoit la Reghin

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform …

Share
Share