Home / Agricultura / Ziua Grâului 2019. Dafcochim și produsele comercializate de divizia chimice

Ziua Grâului 2019. Dafcochim și produsele comercializate de divizia chimice

Distribuie

Peste 500 de fermieri transilvăneni au participat joi, 6 iunie, la cea de-a patra ediţie a Zilei Grâului, eveniment deja tradiţional în calendarul agricol mureşean organizat de compania Dafcochim în incinta fermei Kodagro de la Seuca (comuna Găneşti).

Ferma de la Seuca este coordonată de familia Kosa, reprezentată de Kosa Gyula şi Kosa Alpar, împreună cu patronatul companiei Dafcochim alcătuit din acţionarii Liviu Cojoc şi Radu Fodor, iar echipa de organizare a evenimentului a fost coordonată de Marinel Ştefan, directorul general al Dafcochim – Agro.

Loturile demonstrative de la Seuca au fost cultivate cu produse provenind de la 22 de companii şi instituţii furnizoare de inputuri pentru agricultură: Adama România, Azomureş, BASF România, Bayer Crop Science România, Belchim România, Caussade Semences, Ciproma Sem, Corteva Agriscience, Donau Saat România, FMC România, Holland Farming Agro, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea, Innvigo România, Limagrain România, Marton Genetics, Nufarm România, Probstdorfer Saatzucht România, Saaten Union România, Staţiunea de Cercetare Agricolă Turda, Summit Agro România, Syngenta România şi Tea Seminţe.

În afara loturilor demonstrative, fermierii participanţi la Ziua Grâului 2019 au avut posibilitatea de a vizita şi standurile de prezentare ale companiilor şi formelor enumerate anterior, dar şi ale firmelor IPSO Agricultură şi Dafcochim.

Compania Dafcochim a fost prezentă în expoziția de la Ferma Seuca cu un stand de prezentare a produselor din divizia chimice a firmei.

“Avem produse de întreţinere auto, începând de la degresant de motor, spumă activă Aglu pentru motoarele Euro 4, Euro 5, Euro 6, lichid de parbriz, detergenţi de curăţit inclusiv bazinele de pesticide pe care le puteţi curăţi fără să interacţioneze cu alte substanţe. Avem toată gama de produse de la parteneri Romtech din Austria, tot aşa apă distilată, lichid de parbriz, soluţii de curăţit, de degresat”, a prezentat Ioan Iuga, reprezentant de vânzări – produse chimice al Dafcochim.

Nu sunt însă singurele produse care ne-au fost prezentate și care sunt extrem de utile inclusiv fermierilor.

“De asemenea, avem partea de produse de întreţinere pentru mediu, granule absorbante, lavete absorbante, produse de curăţit pavajele. Avem produse care reţin substanţele, cum este această cuvă de reţenţie, dacă din greşeală curg din butoaie în partea de depozitare”, a punctat Ioan Iuga care i-a invitat pe fermieri să li se adreseze cu încredere.

“Pentru tot ce înseamnă fişe tehnice de securitate, tot ceea ce doriţi să aflaţi punctual despre aceste produse pe care le avem, depozitare, utilizare, domeniu de activitate, vă stau la dispoziţie la cort cu colegul meu”, a încheiat Ioan Iuga.

Potențialii clienți pot afla mai multe făcând o vizită la sediul Dafcochim din Târgu-Mureș, de pe strada Budiului.

Ligia VORO

Alex TOTH

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.