Home / Eveniment / Eveniment pe strada Enescu. 112 Coffee & Co. sărbătorește un an de activitate, cu multe surprize în program.

Eveniment pe strada Enescu. 112 Coffee & Co. sărbătorește un an de activitate, cu multe surprize în program.

Distribuie

În acest weekend (22-23 iunie) brandul 112 Coffee & Co. din Târgu Mureș sărbătorește 1 an de activitate, oferindu-vă fel de fel de activități cu această ocazie. Organizatorii evenimentului, în colaborare cu Primăria Municipiului Târgu-Mureș, au primit permisiunea de a închide strada George Enescu duminică, 23 iunie, în vederea unei atmosfere mai relaxante și mai sigure. Scopul evenimentului este îmbogățirea gamei de evenimente din Târgu Mureș, motivând locuitorilor orașului și invitându-i să se destindă puțin, în weekend.

Consumatorii matinali de cafea vor fi așteptați cu fursecuri de la Cofetăria Artizan, pe care le vor putea servi lângă cafea, iar de la ora 12:00, clienții vor putea consuma mici gustări oferite de restaurantul B.Eat. Pe cei care sunt mai interesați de cafea decât de mâncare, organizatorii îi invită la o degustare de cafea, unde se vor putea delecta cu diferite soiuri de pe diferitele meleaguri ale lumii, gustând din adevăratele arome ale cafelei de specialitate. Ziua va fi încheiată cu muzică live și prosecco de la ora 16:00.
Evenimentul din acest sfârșit de săptămână își va atinge punctul culminant duminică dimineața, când strada George Enescu devine pietonală: veți putea gusta din înghețata artizanală de la Gelateria da Michele și nu în ultimul rând, vă veți putea întâlni cu protagoniștii zilei: patrupezii. Asta cu ocazia celei de-a 5-a ediții ale întâlnirii Pup-up Café, în cadrul căreia organizatorii 112 Coffeehouse și PetPortrait.ro v-au pregătit câteva surprize:
– Dresorii Romulus Toma și Szőcs György vor ține o demonstație de dresaj canin, pentru a exemplifica ce înseamnă o asemenea activitate atât în viața animalului de companie, cât și în viața stăpânilor. Doritorii vor putea participa apoi la o sesiune gratuită.
– Carmen Lupea le va oferi doritorilor o sesiune de toaletaj canin, iar suma simbolică strânsă se va adăuga la fondurile adunate în urma evenimentului.
– Ca de obicei, PetPortrait.ro va dărui stăpânilor niște fotografii cu patrupezii lor într-o ambiață plăcută și călduroasă.
– Continuând tradiția, participanții vor avea din nou oportunitatea să doneze mâncare, jucării și alte cele patrupezilor nevoiași. Organizatorii vor avea grijă să ajungă în mâini bune, de data asta la Asociația Save & Smile din Târgu Mureș.
– Evenimentul nu este dedicat doar cățeilor, ci și altor animele de companie, cum ar fi pisici, porcușori de Guineea, papagali, șopârle etc.
– Vizi Imre va încheia evenimentul cu muzică live.
– În ceea ce privește atmosfera serii de duminică, ea va fi alimentată de pahare reci de prosecco pe ritmurile DJ-ului TePe.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.