Home / Cultură / Luduş: reparații capitale la două cămine culturale

Luduş: reparații capitale la două cămine culturale

În lista cu obiectivele de investiții pentru anul 2019, Primăria orașului Luduș a cuprins efectuarea de reparații capitale la Căminele Culturale din cartierele Gheja și Roșiori. Printr-o solicitare scrisă, Marius Dudilă, Administratorul Public al orașului Luduș a solicitat o suplimentare cu 60.000 de lei a sumei alocate obiectivului de investiții „Reparații capitale Cămin Cultural Gheja și Roșiori”. Alocarea ese necesară pentru trimestrele III și IV din acest an. Suplimentarea sumei inițiale este necesară deoarece în momentul inițiale este necesară deoarece în momentul întocmirii listei cu obiectivele de investiții nu au fost prevăzute unele lucrări.

Lucrările sunt în grafic

Viceprimarul orașului, Kis Istvan ne-a comunicat că până la această dată la Căminul Cultural din Roșiori s-au reparat acoperișul și tavanul clădirii și s-au montat ferestrele de tip termopan. Acum urmează să se monteze la interior uși noi, să fie amenajate grupurile sanitare și să se zugrăvească interioarele. Tot în acest an urmează să fie cumpărate mese și scaune noi. Pentru anul 2020 cea mai importantă lucrare va fi instalarea unui sistem de încălzire centrală.

Consilierul local Gelu Puia, locuitor al cartierului Gheja, a fost mereu prezent pe șantierul deschis la Căminul Cultural. „Până acum am realizat acoperișul cu învelitoare din tablă, s-au realizat grupurile sanitare și instalația de canalizare, s-au refăcut pardoselile și tavanele. De asemenea, s-a refăcut instalația electrică, s-a reabilitat sala mare și încăperile anexe. În aceste zile urmează să zugrăvim interioarele, iar pentru anul 2020 ne rămâne să reabilităm exteriorul clădirii și să realizăm gardul împrejmuitor”, a declarat consilierul local Gelu Puia.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„De joc și de voie bună”, spectacol folcloric în Cetate

Joi,  6 august, când creștinii sărbătoresc Schimbarea la față, Ansamblul Artistic Profesionist „Mureșul” va susține, …