Home / Administratie / Regulamentul serviciului de alimentare cu apă potabilă și canalizare în aria de operare a SC Compania Aquaserv SA Târgu-Mureș, aproape de modificare

Regulamentul serviciului de alimentare cu apă potabilă și canalizare în aria de operare a SC Compania Aquaserv SA Târgu-Mureș, aproape de modificare

În conformitate cu prevederile Legii privind trasparența decizională în administrația publică nr.52/2003, Consiliul Judeţean Mureş îşi face publică intenţia de a aproba printr-o hotărâre modificarea Regulamentului serviciului de alimentare cu apă potabilă și canalizare în aria de operare a SC Compania Aquaserv SA Târgu Mureș și a modelului Contractului de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă potabilă și canalizare pentru persoane fizice/juridice.

Proiectul de hotărâre este publicat, din data de 20 iunie 2019, pe site-ul Consiliului Judeţean Mureș: www.cjmures.ro  şi afişat la sediul instituţiei din Tîrgu Mureş, P-ţa Victoriei, nr.1.

Cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii care au valoare de recomandare, până la data de 1 iulie 2019, la sediul Consiliului Judeţean Mureş  sau prin e-mail: cjmures@cjmures.ro.

Preşedinte,                                                                               Secretar,

Péter Ferenc                                                                            Paul Cosma

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Lansare proiect „Modernizarea și extinderea sistemului de iluminat în Municipiul Sighișoara”

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share