Share

Home / Administratie / Regulamentul serviciului de alimentare cu apă potabilă și canalizare în aria de operare a SC Compania Aquaserv SA Târgu-Mureș, aproape de modificare

Regulamentul serviciului de alimentare cu apă potabilă și canalizare în aria de operare a SC Compania Aquaserv SA Târgu-Mureș, aproape de modificare

În conformitate cu prevederile Legii privind trasparența decizională în administrația publică nr.52/2003, Consiliul Judeţean Mureş îşi face publică intenţia de a aproba printr-o hotărâre modificarea Regulamentului serviciului de alimentare cu apă potabilă și canalizare în aria de operare a SC Compania Aquaserv SA Târgu Mureș și a modelului Contractului de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă potabilă și canalizare pentru persoane fizice/juridice.

Proiectul de hotărâre este publicat, din data de 20 iunie 2019, pe site-ul Consiliului Judeţean Mureș: www.cjmures.ro  şi afişat la sediul instituţiei din Tîrgu Mureş, P-ţa Victoriei, nr.1.

Cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii care au valoare de recomandare, până la data de 1 iulie 2019, la sediul Consiliului Judeţean Mureş  sau prin e-mail: cjmures@cjmures.ro.

Preşedinte,                                                                               Secretar,

Péter Ferenc                                                                            Paul Cosma

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Distincții onofirice și înaintări în grad la ISU Mureș

Cu ocazia Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) …

Share
Share