Debut cu victorie pentru Bernadette Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 94 Vizualizări

Debut cu victorie pentru Bernadette

În cadrul Jocurilor Europene care se dispută la Minsk, Belarus au pornit la drum și cei doi mureșeni, frații Bernadette și Hunor Szöcs, la tenis de masă. La feminin în runda 1 s-a disputat un singur joc preliminar, iar în runda a doua Bernadette și Eliza Samara nu au jucat, fiind favorite. Târgumureșeanca urmează să dispute în cursul după amiezei zilei de duminică partida cu jucătoarea franceză Laura Gasnier. Înainte de masă ea a debutat în proba de dublu mixt împreună cu buzoianul Ovidiu Ionescu (în foto). Perechea României a obținut calificarea în „sferturile” de luni, 3-1 în fața perechii belgiene Lisa Lung-Cedick Nuytinck. După două prime seturi încheiate la limită (12-10 și 9-11), au câștigat detașat setul al treilea (11-4) și din nou la limită al patrulea, cu 11-9, după ce au fost conduși cu 1-6. Pentru calificarea în semifinale vor întâlni perechea rusă Polina Mikhailova-Alexandr Shibaev.

În proba individuală masculină fratele ei Hunor a cedat în turul secund cu 3-4 în fața slovacului Lubomir Pistej, iar Ovidiu Ionescu a fost și el eliminat, 2-4 cu asiaticul Lei Kou, reprezentând Ucraina.

Partidele pentru podium în probele de simplu și dublu mixt se dispută miercuri, după care vor demara întrecerile pe echipe. La feminin România va juca direct în „sferturi”, în timp ce băieții vor avea de înfruntat echipa țării gazdă, Belarus.

După prima zi a întrecerilor un număr de 24 din cele 50 de țări au obținut medalii. România ocupă locul 18, cu 3 medalii de bronz, la sambo feminin (un stil de lupră din artele marțiale, numit și „autoapărare fără arme”-din limba rusă). Acestea au fost obținute de Daniela Poroineanu (categoria 56 kg), Anda Vâlvoi (64 kg) și Alina Păunescu (+80 kg)

Sursa foto: ITTF

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE