Elevii şi profesorii pasionaţi de programare invitaţi să participe la un proiect naţional Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 121 Vizualizări

Elevii şi profesorii pasionaţi de programare invitaţi să participe la un proiect naţional

Elevii din judeţul Mureş cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani şi profesorii pasionaţi de programare care pe parcursul anilor şcolari 2018-2019 şi 2019-2020 sunt încadraţi în clasele IV-VIII şi îşi desfăşoară activitatea digitală sunt invitaţi să participe la proiectul naţional „CoderDojo Tech Academy”, derulat de Asociaţia Şcoala de valori în parteneriat cu Asociaţia CoderDojo Bucureşti şi cu sprijinul companiei Microsoft România.

„Profesorii sunt invitaţi să participe în prima etapă de promovare a proiectului la atelierele de educaţie non-formală organizate de Şcoala de valori. Workshop-urile de educaţie nonformală organizate de către Asociaţia Şcoala de valori sunt activităţi în cadrul proiectului destinate unui număr de 160 de profesori per workshop, pasionaţi de programare, în mod special profesori de informatică, matematică şi fizică”, a precizat prof. Ioan Macarie, inspector şcolar general.

Detalii suplimentare despre modalitatea de înscriere şi regulamentul concursului pot fi obţinute la adresa web www.academiacoderdojo.ro.

(Redacţia/ Foto: www.academiacoderdojo.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE