Share

Home / Slider / Încercați gratuit echipament foto de top în cadrul Caravanei HubPhoto

Încercați gratuit echipament foto de top în cadrul Caravanei HubPhoto

Caravana HubPhoto ajunge luni, 24 iunie, la Târgu Mureș.

Dacă sunteți pasionați de fotografie, ilustrație, desen grafic sau pur și simplu vă doriți să faceți cunoștință cu tehnologia pusă la dispoziție de cei 10 producători care însoțesc caravana, sunteți așteptați cu drag alături de Pixel Photo Studio, la Universitatea „Dimitrie Cantemir“ din Târgu Mureș (str. Bodoni Sándor nr. 3-5, etajul 3, sala A33), începând cu ora 18.00.

Echipamentele marca Sony, Olympus, Wacom, BenQ, Synology, Epson, Capture One, Phase One, Profoto și PC Garage vor fi pregătite și integrate într-un workflow complet, așteptându-vă să le încercați.

Caravana HubPhoto va fi în Târgu Mureș până în data de 5 iulie, timp în care puteți testa echipamentele zilnic, în intervalul 18.00-20.00.

Pentru a participa la eveniment este necesară înscrierea aici: https://app.eventway.io/e/caravana-hubphoto-2-0-targu-mures-pixel-photostudio

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PUG înnoit la Reghin

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform …

Share
Share