Home / Invatamant / INEDIT. Program de autocunoaştere şi dezvoltare personală pentru copii şi tineri

INEDIT. Program de autocunoaştere şi dezvoltare personală pentru copii şi tineri

Începând de luni, 24 iunie, psih. dr. Nadia Raţă derulează un program de autocunoaştere şi dezvoltare personală, pe perioada vacanţei, pentru copii şi tineri. Grupurile vor avea maxim 13 persoane şi se vor întâlni, într-un cabinet specializat din Târgu-Mureş, cu o frecvenţă de 4 sesiuni/lună, timp de două luni, durata unei sesiuni fiind de 3 ore. Totodată, participanţii sunt împărţiţi în grupe de vârstă după cum urmează: 6-9 ani, 10-14 ani şi 15-19 ani, iar tariful de participare este de 240 de lei/lună/persoană.

“Personalitatea, încrederea și stima de sine, precum și temerile se clădesc pe parcursul vieții. Este foarte important să le cultivăm în modul pozitiv și cel mai constructiv, astfel încât să devenim și să fim adulți încrezători și auto-sustenabili. Am conceput acest sistem de grupuri de lucru pentru copii și adolescenți, cu focus pe aspectele principale ale dezvoltării personale. Încrederea în forțele proprii, exprimarea de sine, luarea corectă a deciziilor, rezolvarea de conflicte, stima de sine, vorbirea publică, limbajul corpului sunt doar câteva dintre cele care determină conștientizarea soluțiilor pentru viaţă, școală, carieră. Promovăm exprimarea deschisă, liberă, schimbul de trăiri și idei, în beneficiul personal și al grupului. Folosim tehnici recunoscute în domeniul dezvoltării personale, pentru a aduce mai aproape de împlinire potențialul real al participanților noștri în grupul de autocunoaştere şi dezvoltare personală”, a precizat psih. dr. Nadia Raţă.

Beneficii multiple

Potrivit psihologului, participarea la programul de autocunoaştere şi dezvoltare personală va aduce după sine mai multe beneficii, după cum urmează: dezvoltarea stimei de sine și a încrederii în forţele proprii, dezvoltarea capacității de a gândi în perspectivă și de conștientizare, dezvoltarea capacității de exprimare a emoțiilor, rezvoltarea capacității de a face față situațiilor dificile, rezvoltarea abilității de rezolvare a conflictelor, rezvoltarea imaginației și a creativității şi orientare școlară și profesională.

“Îmi doresc să învăţaţi despre libertate, alegeri şi putere”, a mai transmis psih. dr. Nadia Raţă.

Înscrierile se fac pe pagina web www.nadiasandorrata.ro.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

A început marea asfaltare în cartierul ludușean Gheja

În cel mai mare cartier al orașului Luduș, Gheja, o fostă localitate rurală, există o …