Primele mutări la nou promovata CSM Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2622 Vizualizări

Primele mutări la nou promovata CSM

Imediat după obținerea promovării în Liga III de fotbal, conducerea CSM Târgu-Mureș a efectuat primele mutări. Acestea au început cu staff-ul tehnic. Antrenorul principal va fi pentru următoru sezon târgumureșeanul Flaviu Șomfălean, în vârstă de 45 de ani, posesor al licenței A. El a activat în ultimii ani alături de Cristian Pustai, a cărui secund a fost la mai multe echipe, înclusiv la ASA. Are așadar o bogată experiență în fotbalul românesc, la Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu-Jiu, ASA, Rapid București, apoi ca antrenor principal la Centrul Național de Pregătire Târgu-Mureș, a participat cu Gaz Metan Mediaș în Cupa UEFA, cu Pandurii Târgu Jiu a fost vicecampion și s-a calificat în grupele Cupei UEFA, ediția
2013-2014 (care a eliminat pe Levadia Tallin, Hapoel Tel-Aviv și SC Braga, jucând apoi într-o grupă cu Fiorentina, Dnepr Dnepropetrovsk și Pacos Ferreira). Ca jucător a evoluat pentru ASA Târgu-Mureș, între 1990-1993 și Gaz Metan Mediaș (1994-2008). Așadar, acesta revine acasă, alături de fratele său Claudiu, a cărui echipă de la LPS a disputat zilele trecute finala campionatului la U17.
Seches Carol, cel cu care echipa a obținut victorii pe linie, va rămâne în cadrul clubului CSM, ocupându-se în continuare de formațiile feminine, alături de care a avut performanțe deosebite de-a lungul anilor. Secundul lui Flaviu Șomfălean va rămâne Constantin Lungu, posesor a licenței A UEFA, dar li se alătură și jucătorul Viorel Ferfelea, în timp ce preparatorul fizic rămâne Darius Miclea, ambii posesori a licenței A.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE