Share

Home / Sanatate / Spitalul de Urgenţă din Târgu-Mureş, clasificat în categoria a IV-a. Echipa managerială, conferinţă de presă joi

Spitalul de Urgenţă din Târgu-Mureş, clasificat în categoria a IV-a. Echipa managerială, conferinţă de presă joi

Echipa managerială a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş va susţine joi, 27 iunie, de la ora 11.00, o conferinţă de presă pe tema recentului raport întocmit de Autoritatea Naţională de Management a Calităţii în Sănătate, document în care Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş a fost clasificat în categoria a IV-a (din VI categorii), respectiv „acreditat cu încredere redusă”.
„Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş este din nou, fără voia sa, amestecat într-o campanie de denigrare nemeritată iniţiată de chiar cei care ar trebui să-şi dea concursul la dezvoltarea celui mai important centru medical regional”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, dr. Claudiu Puiac, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cristian Chirteș, președinte PNL Mureș, candidat la conducerea Consiliului Județean Mureș

Președintele Partidului Național Liber Mureș, senatorul Cristian Chirteș, a convocat joi, 18 iulie, o conferință …

Share
Share