Home / Administratie / ABA Mureș caută ingineri

ABA Mureș caută ingineri

Administrația Bazinală de Apă Mureș organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante pe perioadă nedeterminată de inginer, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inginer de la Serviciul PIUI, candidații au nevoie de studii superioare de inginerie în specializarea Construcții Civile/Drumuri și Poduri/Construcții Hidrotehnice/Instalații în construcții și Îmbunătățiri Funciare, o vechime în specialitate de minimum 2 ani, bune cunoștințe de operare PC (Word, Excel, Autocad, WinDOC), excelente abilități de comunicare, putere de concentrare, raționament deductiv, capacitate de lucru și acționare în condiții de stres, capacitate de inter-relaționare, capacitate de sinteză, implicare, responsabilitate, receptivitate față de nou, asumare de riscuri, rigurozitate la îndeplinirea sarcinilor, capacitatea de a lucra cu termene stricte și disponibilitatea la program prelungit și deplasări frecvente.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inginer de la Compartimentul RDTME, candidații au nevoie de studii superioare tehnice, absolvenți al unei facultăți de inginerie în domeniul electronică, telecomunicații și tehnologia informației, permis de conducere categoria B, bune abilități fizice, apt pentru lucrul la înălțime și disponibilitate la deplasări frecvente.

Dosarele de concurs se pot depune la sediul instituției până în 5 iulie inclusiv.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 260 289, interior 1440.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Viața oamenilor nu contează? Sătenii din Teleac vor să protesteze sătui de atacurile urșilor

În acest sfârșit de săptămână două persoane și-au pierdut viața în urma atacului unor urși. …