Ajuns la 60 de ani,’’Nemuritorul’’ Adrian Paul crede că nu doar faima contează Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 1306 Vizualizări

Ajuns la 60 de ani,’’Nemuritorul’’ Adrian Paul crede că nu doar faima contează

Născut pe 29 mai 1959 la Londra, actorul britanic Adrian Paul Hewett este cunoscut în întreaga lume pentru rolul lui Duncan MacLeod din serialul științifico-fantastic de televiziune Nemuritorul (Highlander: The Series). Dacă războinicul scoțian, interpretat de actor în 117 din cele 119 episoade ale serialului Highlander, era blestemat să rămână tânăr pentru totdeauna, nici în realitate lucrurile nu par a fi total diferite, deoarece Paul, ajuns iată la 60 de ani, arată și este într-o formă de zile mari, potrivit protv.ro.

”Mi-aș fi dorit ca oamenii să-mi spună că faima nu durează. Când ești tânăr actor crezi că, dacă joci într-un film sau un serial important, ești aranjat pe viață. Doar că faima nu este importantă. N-ar trebui să fie moștenirea noastră. Ceea ce lăsăm în urmă nu este celebritatea, ci felul în care ne purtăm cu oamenii din jur, schimbările pe care le facem, atât timp cât suntem pe Pământ”, a declarat Adrian Paul în cadrul unui interviu acordat recent în presa internațională.

Cele 6 sezoane ale serialului de televiziune Highlander: The Series au fost difuzate între anii 1992 și 1998, succesul fantastic al acestora determinând ulterior realizarea a nu mai puțin de 8 filme artistice: Highlander (1986), Highlander II: The Quickening (1991), Highlander III: The Sorcerer (1994), Highlander: The Adventure Begins (1994) – animație, Highlander: The Raven (1998), Highlander: Endgame (2000), Highlander: The Source (2007) și Highlander: The Search for Vengeance (2007) – animație.

Serialul Highlander – sursă de inspirație pentru producătorii de jocuri

Așa cum s-a întâmplat de fiecare dată când un serial sau un film a cucerit întreaga planetă, amatorii jocurilor video nu au fost uitați, cele mai cunoscute jocuri inspirate din seria Nemuritorul fiind lansate în anii 1995 si 2017:

1995 – Highlander: The Last of the MacLeods. Dezvoltat de Lore Design Limited și publicat de Atari Corporation pentru prima oară în America de Nord (30 octombrie 1995) și abia o lună mai târziu în Europa, jocul este un single-player din categoria action – adventure video game.

2017 – Highlander Online Slot. Produs de una dintre cele mai cunoscute companii dezvoltatoare de conținut pentru cazino online și software, Microgaming, slotul online Highlander a fost bine primit de amatorii de sloturi, milioane de clienți ai cazinourilor online jucându-l frecvent atât pe bani reali, cât și pe bani virtuali. De menționat că printre simbolurile jocului îl regăsim pe actorul Christopher Lambert (nu pe Adrian Paul), cel care a jucat în două dintre filmele din serie (cel din 1994 și cel din 1991 – alături de celebrul Sean Connery).

Pe lângă rolul ce l-a făcut celebru, Adrian Paul a mai jucat în peste 35 de filme și alte seriale de televiziune, cele mai recente fiind Wilde League, The Prey, Summer Dance, Snap Shot, Harmless și 12 to Midnight – toate în 2018 și Kids vs Monsters, Dante’s Inferno Documented – în 2019. De asemenea, fanii actorului îl vor putea urmări, alături de un alt actor celebru Eric Roberts și Nia Peeples, în filmul Miracle Underground, ce va fi lansat în cursul anului 2020.

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE