Share

Home / Joburi / Angajări la spitalul din Târnăveni

Angajări la spitalul din Târnăveni

Spitalul Municipal „Dr. Gh. Marinescu” din Târnăveni organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale vacante de inginer la Serviciul Intern de Prevenire și Protecție, PSI Situații de Urgență și Securitate și un post de economist la Compartimentul Audit Intern, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de inginer, candidații au nevoie de studii superioare cu diplomă de licență de inginer (cu diplomă de licență însoțită de foaie matricolă), cursuri de specialitate în domeniul sănătății și securității în muncă, situații de urgență și PSI și o vechime în funcția de inginer de minimum 5 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de economist, candidații au nevoie de studii superioare cu diplomă de licență de economist (cu diplomă de licență însoțită de foaie matricolă) și o vechime în funcția de economist de minimum 3 ani.

Dosarele se pot depune la sediul instituție până în 4 iulie.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265 446 161, interior 150.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Ordinul Cadoului Fermecat”, proiect al cercetașilor

Centrul Local Târgu-Mureș – Filiala Organizației Naționale Cercetașii României organizează pe parcursul lunii decembrie cea …

Share
Share