Home / Slider / Prima ediție a turneului Feed Your Mind a adus pe scenă 47 de speakeri din domenii variate
Comunicare, deschidere și flux de informații (Sursă foto: Feed Your Mind)

Prima ediție a turneului Feed Your Mind a adus pe scenă 47 de speakeri din domenii variate

Distribuie

Feed Your Mind a oferit inspirație și creativitate pentru minți curioase printr-o serie de 6 evenimente naționale, care au avut loc în perioada aprilie-iunie în orașele Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Sibiu și București. Primul turneu de acest gen din România a reunit pe scenă 47 de speakeri locali și naționali, cu o experiență vastă în domenii precum antreprenoriat, educație financiară, tehnologie, muzică, educație, sustenabilitate și multe altele, se anunță în cadrul unui comunicat remis de către Diana Năstase, Communication Manager Feed Your Mind.

Conceptul platformei de discuții Feed Your Mind a debutat cu succes în 2017 în cadrul festivalului AWAKE, ca o scenă creată special pentru cei curioși, în căutare de conexiuni intelectuale și un mod diferit de a experimenta atmosfera festivalului.

Cele 6 evenimente au fost organizate sub formă de conferințe interactive de jumătate de zi, menite să vă hrănească mintea cu noi informații, să vă pună în contact cu speakerii și participanții, să vă ofere un cadru relaxat în care să interacționați cu cei din jur și să vă inspire atmosfera de la scena Feed Your Mind din cadrul AWAKE. Dinamism, conexiune, flux de informații, acestea sunt câteva dintre atributele care descriu conceptul și conținutul.

Prima ediție a turneului Feed Your Mind a însumat 26 de ore de conținut și 52 de momente unice pe scenă, pline de inspirație și creativitate pentru participanții din fiecare oraș.

Au vorbit pe scena Feed Your Mind: Bogdan Mezofi, vocalistul trupei Grimus, a trecut de la artist la vorbitor și ne-a demonstrat că emoțiile pot fi folosite într-un mod constructiv. Sonia Bercuci, Director de Dezvoltare și Cercetare la Green School România, despre curajul de a te dezvăța și a reînvăța, de la un sistem la un ecosistem; Ciprian Stănescu, futurist, Social Innovations Solutions, despre trenduri de viitor și cum va accelera evoluția lumii. Sergiu Penciu, expert digital și profesor de educație financiară la BCR, lecții de educație financiară în era digitală. Cristiana Oprea, pilot de raliu și blogger, emoticar.ro, despre cum să îți găsești motivația să îți urmezi pasiunea; Andrei Lasc, graphic designer și autorul cărții „07:07 – cu sufletul în est”, despre călătoria interioară pe care a trăit-o în India; Sorin Badea, realizatorul emisiunii radio „Guerilla HUB”, despre cum putem face știința mai atrăgătoare.

The Funkers, un grup de actori tineri și energici născut în cadrul festivalului AWAKE, au pus în scenă un moment de improvizație, iar fiecare eveniment s-a încheiat în stilul unei zile de festival, cu o petrecere la care au avut acces gratuit toți participanții.

Feed Your Mind vă așteaptă în perioada 15-18 august la AWAKE

Ne întâlnim la AWAKE, Gornești, Mureș, pentru 4 zile de conținut cu speakeri locali și internaționali, care vor aborda subiecte de actualitate într-un cadru relaxat de festival și unde participanții vor avea parte de multe surprize. Primii invitați pe scena Feed Your Mind la AWAKE sunt: Oana Giurgiu, Director Executiv TIFF, Pussy Riot, trupa rusească punk rock, Alina Vîlcu, arhitect, Visuri la Cheie șu Michael Schack, toboșarul lui Netsky. Detalii disponibile pe website-ul www.feedyourmind.ro și pe pagina de Facebook.

George salută Feed Your Mind

„Ca un fan al experiențelor provocatoare, George – primul banking inteligent din România – recomandă platforma de dezbateri “Feed Your Mind”. Suntem asaltați de informații, promisiuni, manifeste, servicii, produse, facturi, media, Social Media. Cine le discerne, cum putem face lucrurile mai simple și mai bune, într-o societate plină de zgomot? Iată de ce oamenii caută tot mai mult evadări spre momente ce pot bucura sufletul, dar și mintea, iar George este acolo pentru a-i susține.
Dar cine e George? Este un ecosistem digital financiar, cu cont curent și card dedicat, pe care poți să-l obții online în aproximativ 10 minute. Astfel, oricine îl poate avea pe George de la distanță, de pe telefon, tabletă sau laptop. În inima primului banking inteligent© din România se află cea mai populară platformă de digital banking din Europa, care are deja peste 4 milioane de utilizatori în Europa. Platforma a fost dezvoltată în baza mai multor cercetări avansate digitale, fiind creată de echipe de IT, design, psihologi și sociologi comportamentali. Ca urmare a implicării oamenilor simpli în toate etapele proiectului, George are un nivel excepțional de personalizare: toată lumea își poate crea propria versiune, deci oricine poate fi creativ chiar și într-un ecosistem financiar-bancar.” (Echipa BCR)

Despre Feed Your Mind

Feed Your Mind este o platformă de discuții galvanizatoare de idei și soluții pentru comunități și cu ajutorul acestora. Inițiată în 2017, reprezintă una din scenele de impact ale festivalului AWAKE, adunând anual sute de participanți doritori să își hrănească mintea cu informații, idei noi și să interacționeze direct cu unii dintre artiștii de pe scena AWAKE. O combinație între discursuri libere, workshop-uri, panel-uri și divertisment, Feed Your Mind este o scenă fundamentală a festivalului care își dorește să formeze o comunitate inspirată, ancorată în realitate și pregătită să schimbe în bine comunitatea.

Despre AWAKE

AWAKE este primul festival boutique din România, inspirat din inima Ardealului și al domeniului Teleki, Mureș. În 2019, evenimentul se desfășoară timp de 4 zile, între 15 și 18 august. Inovator și multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzică, arte vizuale, workshop-uri și speakeri inspiraționali, cinema și teatru în aer liber, bibliotecă în aer liber, lângă umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural într-un spațiu artistic complet, o experiență intensă, vibrantă și contemporană. Tema festivalului AWAKE3 este BohemianBlast, un manifesto dedicat minților libere, creative și boeme.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.