4 posturi disponibile la Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureș Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 587 Vizualizări

4 posturi disponibile la Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureș

Clubul Sportiv Municipal Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de conducere de contabil șef, candidații au nevoie de studii superioare economice de lungă durată (licență) și o vechime în funcția de contabil de minimum 9 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de conducere de șef birou la Biroul de Achiziții și Administrativ, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență în domeniul tehnic sau economic, o vechime în specialitate de minimum 7 ani și cursuri în domeniul achizițiilor publice.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de execuție de inspector de specialitate la Biroul de Achiziții și Administrativ, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată de licență, o vechime în specialitate de minimum 5 ani și cursuri în domeniul achizițiilor publice.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de execuție de consilier juridic la Compartimentul Juridic – Resurse Umane, candidații au nevoie de studii superioare de lungă durată de licență și o vechime în specialitate de minimum 5 ani.

Dosarele de concurs se pot depune până în 9 iulie. Actele necesare pentru dosarul de concurs și bibliografia sunt afișate pe site-ul Clubului, www.csmtirgumures.ro.

Pentru mai multe detalii sunați la 0365 404 401.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE