Accident aviatic în Harghita. Una din victime, transportată la Târgu-Mureş Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 375 Vizualizări

Accident aviatic în Harghita. Una din victime, transportată la Târgu-Mureş

Cel de-al doilea rănit în accidentul aviatic din zona vârfului Mădărşa a fost recuperat şi a ajuns la forţele de prim ajutor aflate în zonă, cele două victime, care sunt conştiente şi cooperante, fiind transportate la spitalul din Odorheiu Secuiesc, respectiv Târgu-Mureş.

“Ambele victime sunt conştiente şi cooperante. Una dintre ele va fi transportată la Spitalul Municipal Odorheiul Secuiesc cu o ambulanta SMURD, iar cea de-a doua va fi transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgenţă din Târgu-Mureş”, a informat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).
Sursa citată a mai precizat că atât pilotul, cât şi copilotul sunt cetăţeni străini, iar relaţionarea acestora cu echipajele de urgenţă se realizează în limba engleză.
Recuperarea celor doi s-a făcut cu un elicopter SMURD, prin troliere, întrucât vehiculul de zbor nu a putut ateriza în zona muntoasă în care a avut loc accidentul.
Un avion de mici dimensiuni, care împrăştia substanţă antirabică, a aterizat forţat în zona Varfului Mădăraş şi ulterior a luat foc, dar pilotul şi copilotul au reuşit să se evacueze.

(www.agerpres.ro/ Foto: ISU Harghita)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE