Share

Home / Slider / Trafic cu restricţii la Târgu-Mureş

Trafic cu restricţii la Târgu-Mureş

Municipiul Târgu-Mureș devine de astăzi, timp de 10 zile, Capitala Europeană a sportului! Vineri, 28 iunie, se va da startul Campionatului european “Transilvania Multisport Triathlon European Championship”.

În acest context, informăm participanții la trafic, că vineri 28 iunie 2019, în zona centrală a municipiului vor fi restricții de trafic, după cum urmează:

 începând cu ora 18.30 circulația rutieră pe strada George Enescu va fi oprită;

– începând cu ora 19.45 – până la ora 20.30 circulația rutieră de la Piața Victoriei (intersecția cu Mureș Mall) – înspre Piața Trandafirilor și până la Cetatea Târgu-Mureș va fi restricționată;

Totodată, prima competiție din cadrul amplului eveniment sportiv o reprezintă Campionatul European de Cros Triatlon, ce va începe sâmbătă, 29 iunie 2019, la Complexul de Agrement și Sport “Mureșul”, respectiv Platoul Cornești. Cu această ocazie, vor fi restricții de circulație pe Strada Nordului, între orele 8.30 – 9.00, 11.00 – 11.30 și 15.30 – 16.00. Conducătorii auto sunt rugați să staționeze până la trecerea sportivilor, pentru a preîntâmpina evenimente nedorite.

(Comunicat de presă, Serviciul de Relații Interne și Internaționale, Primăria municipiului Târgu-Mureș)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Locuințele pentru medici ale Fundația Studium – Prospero, prind contur la Miercurea Nirajului

Fundația Studium – Prospero din Târgu Mureș urmează să-și ducă la îndeplinire promisiunea prin care …

Share
Share