Sighişoara: Hoţ surprins în flagrant de poliţişti Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 183 Vizualizări

Sighişoara: Hoţ surprins în flagrant de poliţişti

Poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, în timp ce efectuau serviciul de patrulare joi, 27 iunie, în jurul orei 4.00, pe strada Târnavei din localitate, au surprins în flagrant delict un tânăr, în timp ce ar fi sustras bunuri din bagajele unei persoane care dormea în zona Pieței agroalimentare.

„Având în vedere cele constatate, patrula s-a sesizat din oficiu, procedând la prinderea și identificarea persoanei în cauză, ca fiind un tânăr, de 15 ani, din comuna Albeşti. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, aceştia au stabilit faptul că tânărul în cauză ar fi sustras din bagajele persoanei respective suma de 68 de lei, precum şi o brățară și un lănțișor confecţionate dintr-un material de culoare albă”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Totodată, s-a stabilit ca tânărul ar fi pătruns şi în interiorul a două autovehicule parcate pe aceeaşi stradă şi care au fost lăsate neasigurate de către proprietari, pentru a căuta și sustrage bunuri.

„Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate, iar la data de 27 iunie faţă de tânăr a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore. În cauză cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea unităţii de Parchet competente”, au mai transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE