Home / Administratie / Lift pentru pacienţi, la Clinica de Boli Infecţioase I

Lift pentru pacienţi, la Clinica de Boli Infecţioase I

Distribuie

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 27 iunie, într-o şedinţă ordinară de lucru, documentaţia tehnico-economică și indicatorii tehnico-economici ai investiției ”Lift Boli Infecțioase I”, la valoarea totală a investiției de 673.568 de lei, cu TVA.

Clinica de Boli Infecțioase I se află în proprietatea Consiliului Județean Mureș cu drept de administrare din partea Spitalului Clinic Judeţean Mureș și este situată în municipiul Târgu-Mureș, pe strada Gheorghe Doja nr. 89. În prezent, nu exista un lift în clădire, legătura între etaje către saloane, saloanele de consultație și tratament din incinta Clinicii de Boli Infecțioase I făcându-se numai pe scările existente, situația actuală a activităților din spital fiind afectată grav pentru transportul bolnavilor între parter și etaj, acesta realizându-se numai pe scări.

“Spitalul de Boli Infecţioase numărul 1 din Târgu-Mureş nu avea un lift în cadrul spitalului, iar această investiţie a fost cuprinsă pe lista de investiţii. În acest moment, s-au aprobat indicatorii tehnico-economici, ceea ce înseamnă că în baza acestei hotărâri poate să fie demarată licitaţia pentru lift, aparatură şi pentru montarea acestui lift. Sper ca într-o perioadă foarte scurtă să se încheie această licitaţie şi să poată fi montat liftul pentru bolnavi”, a declarat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Alex TOTH

 

 

De asemenea, verificati

Impact între o autoutilitară și un autoturism, în Albești

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost solicitați să intervină marți, 16 aprilie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.