Share

Home / Administratie / „Undă verde” pentru modernizarea și extinderea Centrului de copii de la Târnăveni

„Undă verde” pentru modernizarea și extinderea Centrului de copii de la Târnăveni

Aleşii judeţeni au aprobat joi, 27 iunie, într-o şedinţă ordinară de lucru, realizarea de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș a investiției “Extindere și mansardare casă de locuit, reabilitare, amenajări interioare, amenajare accese, construire împrejmuire” la imobilul situat în Târnăveni, strada Plevnei nr. 3, care face parte din domeniul public al Județului Mureș, aflat în administrarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, „clădirea necesită intervenţii de construcţii şi instalaţii pentru consolidare, reabilitare şi conformarea cu cerinţele legilor şi normativelor actuale”, iar „prin realizarea obiectivului de investiţii propus se doreşte executarea unei extinderi a clădirii existente în partea din spate şi în partea din faţă, conform planşelor şi realizarea unei mansarde peste parterul existent şi extinderile propuse.”

În urma votului consilierilor judeţeni, în perioada următoare se va lansa procedura de licitație pentru executarea lucrărilor.

(Redacţia)

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cât a câștigat în 2018 premierul Orban de la o firmă din Mureș

Premierul Ludovic Orban deţine, potrivit declaraţiei de avere publicate pe site-ul Guvernului, o casă de …

Share
Share